KROZ MAKSIMIR TRKOM

Puno dodatnih dječjih utrka i brojna iznenađenja na Maksimirskom minus zwei ceneru

Organizator Maksimirskog minus zwei cenera, Atletski klub Maksimir, ove godine posebnu je pozornost posvetio dječjim utrkama, ima ih više nego ranijih godina, a za najmlađe su osigurana i brojna iznenađenja.

 

U sklopu popularne maksimirske utrke planira se održavanje i sedam dječjih utrka i to od kategorija za vrtićku dob sve do mlađih kadeta. Dođite trčati jednu od utrka u subotu 6. travnja.

Jedno od brojnih novosti je činjenica što se u program dječjih utrka uključio i GNK Dinamo. Naime, uoči dječjih utrka biti će organizirao zagrijavanje djece sa jednim od Dinamovih trenera i maskotom Plavkom.

Po završetku svake dječje utrke djeca će biti nagrađena sa nekoliko iznenađenja. Od slatkih iznenađenja, bona za ZOO, do još nekih poklona od GNK Dinamo i Doma zdravlja Zagreb – Centar.

Prijave za dječje utrke će biti na licu mjesta na sam dan utrke počevši od 9:30 sati . Dječje utrke su besplatne za svu djecu, a počinu od 10:00 sati na livadi kod Mogile, gdje će se održavati cjelokupni program.

– Posebno moramo naglasiti naše suorganizatore Dom zdravlja Zagreb – Centar, Nastavni zavodom za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“  i Veleučilište Velika Gorica koji su pravi primjeri zdravih tvrtki. – poručuju organizatori.

Veleučilište Velika Gorica osim savjetovanja i mjerenja kontrole vida imati će organiziranu mini eko akciju pod nazivom Zelena optika, radi se o zbrinjavanju starih naočala i leća. Nastavno osoblje, studenti i strani studenti sa Veleučilišta Velika Gorica će i aktivno trčati utrke na 2 km i na 8 km.

Za Maksimirski minus zwei cener se možete prijaviti do 5. travnja 2019. godine (do 23:59 sati) na stranici www.utrka.com.

Sve informacije o utrci dostupne su na stranici http://atletskaskola.com/maksimirski-mz-cener/ ili https://www.facebook.com/maksimirskicener/

Promo tekst

Nema postova za prikaz