JOŠ JEDNA U NIZU

RaceMoment sustav na Plitvičkom maratonu

Recimo to otvoreno – trkači vole fotografije s utrke! Mi na portalu 3sporta želimo sportašima ponuditi odličan sadržaj, a jedan od temelja naše aktivnosti od početka upravo su fotografije s utrka. Zbog toga smo u suradnji s ekipom utrka.com razvili sustav RaceMoment, kako bismo pretraživanje tisuća fotografija učinili što jednostavnijim.

 

U testiranje sustava krenuli smo još prošle zime, na utrkama s manjim brojem trkača, a svoj prvi pravi veliki test sustav je imao na ZAGREB21 Zagrebačkom proljetnom maratonu. Nastavili smo na serijalu 5×5, prvom Krka polumaratonu i prije nekoliko dana na 33. Plitvičkom maratonu.

Na Plitvičkim jezerima producirali smo više od 7.000 fotografija za RaceMoment sustav, te više od 2.500 fotografija izvan sustava, objavljenih na Facebooku.

 

U ovih nekoliko mjeseci primamo samo pohvale na ideju i realizaciju, a male probleme na koje nailazimo rješavamo vrlo brzo. Možemo reći da je sustav u potpunosti zaživio i više ne treba objašnjavati kako funkcionira i kako objaviti fotografije. No, nećemo se zadržati na trenutnoj funkcionalnosti, uskoro ćemo dodavati nove mogućnosti kako bismo što bolje odgovorili na potrebe organizatora i velikog broja trkača na utrkama.

Iduća utrka na kojoj će sustav biti u funkciji već je u petak 8. 6. 2018. – 6. Cedevita Karlovački cener.

Organizatore utrka pozivamo da nam se jave i riješe sve svoje “foto muke” na jednom mjestu.

Fotkamo se! 😉

 

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz