PROŠLA BAKA S KOLAČIMA

Rasprodan Dubrovački polumaraton 2020!

Šesto izdanje Dubrovačkog polumaratona rasprodano je četiri mjeseca uoči održavanja! Perjanica sada već globalno etabliranog dubrovačkog branda Du Motion iz godine u godinu privlači trkače i rekreativce sa svih strana svijeta zbog zanimljive panoramske staze sa startom i finišom na drevnom Stradunu, posebnom atmosferom i odlično ocijenjenom organizacijom, u kojoj se najviše ističu brojni volonteri.

 

– Iznimno smo zadovoljni ovim postignućem, jer nam s jedne strane govori koliko se isplatio trud uložen proteklih mjeseci, a s druge nam omogućava da više vremena posvetimo aspektima organizacije koje želimo unaprijediti. Naša je želja stalno podizanje razinu kvalitete koju pružamo, kako bi i našim trkačima pružili iznimno iskustvo i dali dodatan razlog za povratak u Dubrovnik, – izjavio je direktor Du Motiona Alen Bošković.

I uistinu, brojni se trkači vraćaju podno Srđa nakon što jednom okuse dubrovačku dobrodošlicu i manifestaciju s kojom je grad ‘protrčao’. Doživljaju za dugo paćenje svakako pridonose i bogati trkački paketi koji uključuju atraktivnu finišersku medalju, besplatni javni prijevoz, ulaz na Dubrovačke zidine, izlet na Lokrum i niz drugih pogodnosti.

Nakon popunjavanja polumaratona, trkačima koji se odazovu na poziv da postanu “Running Hero” 25. i 26. travnja 2020. na raspolaganju su druge utrke: Utrka zidinama, humanitarna utrka građana 5K te Dječja utrka za koje se svi zainteresirani mogu prijaviti putem službene web stranice.

Pratite Du Motion: Facebook / Twitter / Instagram

Promo

Nema postova za prikaz