JOŠ NIJE KASNO ZA 5K

Rasprodan Dubrovački polumaraton!

Zbog velikog zanimanja domaćih i inozemnih trkača, peto izdanje Dubrovačkog polumaratona rasprodano je gotovo tri mjeseca uoči održavanja! Globalno popularna perjanica manifestacije Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik ponovo u grad podno Srđa dovodi ljubitelje sporta i rekreacije iz gotovo 50 zemalja svijeta.

 

Mnogi od njih iznova se vraćaju trčati Dubrovnikom, jer žele ponovo doživjeti njegove najveće adute, prije svega stazu koja prolazi najljepšim dijelovima grada, sa startom i ciljem na Stradunu, kao i predivan ambijent tijekom cijele manifestacije i nadaleko poznato dubrovačko gostoprimstvo.

Tu su i bogati startni paketi koji uključuju, između ostalog, atraktivnu finišersku medalju, besplatni javni prijevoz, ulaz na Dubrovačke zidine i izlet na Lokrum. Svi koji su do sad trčali na Du Motion utrkama jednoglasni su u ocjeni kako je u pitanju nezaboravan doživljaj kojeg svakako namjeravaju ponoviti.

Taj doživljaj će 27. i 28. travnja činiti još tri utrke, Utrka zidinama i humanitarna utrka 5K, za koje su prijave još uvijek otvorene, te Dječja utrka u kojoj sudjeluju dubrovački vrtićarci i osnovnoškolci nižih razreda. Održat će se i tradicionalni Du Motion Expo, kao i prošle godine pokrenuti Du Motion Chat s istaknutim inozemnim gostima iz svijeta trčanja.

“Kada smo prošle godine kretali u aktivnu promociju polumaratona, zacrtali smo si kao cilj rasprodati ga, no vrijeme koje nam je za to bilo potrebno premašilo je sva optimistična predviđanja. Ovaj uspjeh je najbolji mogući uvod u proslavu petogodišnjice i velika motivacija za godine pred nama,” istaknuo je Alen Bošković, direktor Du Motiona.

Pridružite se i vi najinternacionalnijoj hrvatskoj trkačkoj manifestaciji u obilježavanju njenih prvih 5 godina, budite dio jedinstvenog Du Motion iskustva!

Više o utrkama, prijavama i trkačkim paketima, kao i rezervaciji smještaja i svim ostalim informacijama potražite na službenoj stranici.

Facebook / Twitter / Instagram

Video: Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik 2018

Promo tekst

Nema postova za prikaz