15K MOSLAVINE

Redovne prijave za Međunarodnu utrku Kutina – Voloder do 1. rujna

Zbog velikog interesa trkača za nastup na ovogodišnjoj 18. Međunarodnoj utrci Kutina-Voloder “Voloderska jesen” memorijal Franjo Mihalić, organizacijski odbor utrke donio je odluku da se produžuje rok za redovne prijave i uplate do 1. rujna 2018.

 

 

Do tog je datuma cijena startnine 100 kuna, a od 2. rujna 2018. počinju kasne prijave i uplate po cijeni od 120 kuna koje traju sve do 10.rujna 2018 u 23:59 h kada se prijave zatvaraju.

Start utrke je 16. rujna u 10 sati iz centra Kutina, a trči se do 15 km udaljenog Volodera gdje sve sudionike čeka dobra zabava u sklopu manifestacije Voloderske jeseni.

Utrka se trči u sjećanje na Franju Mihalića. Franjo, ili kako su ga zvali, Jura, rodom je iz Moslavine, nedaleko Kutine, tu je trčao svoje prve kilometre. Zapamćen je po mnogobrojnim uspjesima, od kojih je svakako najznačajniji – srebrna olimpijska medalja na OI u Melbourneu 1956. godine, a bio je i pobjednik Bostonskog maratona.

Staza utrke dužine je 15 kilometara, službeno je izmjerena i verificirana od strane HAS-a, a izvrstan je test za sve koji pripremaju jesenski polumaraton.

Rezultate ovogodišnje utrke svi će trkači i trkačice imati odmah nakon utrke, zahvaljujući čipovima na startnim brojevima koji će svi ponijeli kući kao suvenir.

 

 

Sve detaljne informacije o utrci i prijavama pronađite na:

Službenoj web stranici utrke

Facebook stranica utrke

Direktne prijave na utrku

 

 

Ovako je bilo prošle godine:
[rl_gallery id=”54894″]

 

 

 

Promo tekst

Nema postova za prikaz