SIMBIOZOM DO SINERGIJE

Reebok i Polleo Sport otvorili FitZone by Polleo Sport u Arena Centru u Zagrebu

Reebok, globalni pionir u proizvodnji sportske opreme, i Polleo Sport kao najveći specijalizirani lanac trgovina sportske i zdrave prehrane, prošlog su vikenda spajanjem svojih dućana u Arena Centru otvorili FitZone by Polleo Sport.

 

Prema Reebokovom konceptu FitHub-a, uređen poput teretane, s namještajem i spravama za vježbanje te Polleovom bogatom ponudom specijaliziranih proizvoda sportske i zdrave prehrane, FitZone by Polleo Sport utjelovljuje jedinstven sportski duh i novo iskustvo shoppinga.

Događaj su popratile mnoge poznate osobe iz sportske, i showbizz scene poput Lane Jurčević, Ecije Ojdanić, Tome  in der Mühlena, Joška Lokasa, Tomislava Juraka, DJ Ree i drugih.

Ovoj jedinstvenoj sportskoj sinergiji, i stvaranju nove specijalizirane fitness destinacije, ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji, podršku su dali i sportska legenda Željko Mavrović, najpoznatija hrvatska crossfiterica Tajana Grujčić, članovi kluba KHL Medveščak te brojni posjetitelji i ljubitelji ova dva brenda.

„Veseli me ova suradnja. Super je kako ću od sada moći na jednom mjestu udovoljiti svojim crossfit potrebama. Vjerujem da će nova FitZone destinacija pobuditi veliki interes cijele fitnes zajednice u Hrvatskoj“. – izjavila je Tajana Grujčić, Reebok ambasadorica, i najpoznatija hrvatska crossfiterica.

 

Otvorenjem novog Reebok FitHuba – FitZone by Polleo Sport – svi će sportaši i rekreativci te ljude koji brinu o vlastitom zdravlju, na jednom mjestu pronaći najbolje iz Reebok ponudeReebok Classic, top proizvode iz Reebok UFC i Reebok Crossfit kolekcije te ostale kvalitetne komade za raznovrsni trening a sportsku prehranu i dodatke, gadgete, fitnes sprave i opremu moći će pronaći u Polleo Sportu, u drugom dijelu trgovine.

Uz brojne pogodnosti, i atraktivne popuste koji su trajali cijelog dana, zabilježen je rekordan broj posjetitelja. Pod voditeljskom palicom Marija Valentića, tijekom otvorenja bilo je organizirano i nagradno natjecanje „Trening odradi i Reebok zaradi!“, gdje su natjecatelji, za svako ponavljanje zgibova, propadanja, sklopki i sklekova zaradili vrijedne nagrade.

 

Uzbudljivu i energičnu atmosferu, svojim je bitovima dodatno zagrijavala DJ Rea, ambasadorica Reeboka te vratolomna braća Street Brothers i fit blizanke Girly Fitness koji su bili u ulozi sudaca.

„Svaki put kad me Polleovci pozovu, rado se odazovem jer znam da se radi o nekoj novoj i potpuno drugačijoj priči. Uvijek se divim njihovim idejama. Čast mi je biti dio tog mladog i inovativnog tima, koji je ovim spajanjem s Reebokom pokazao svoju moć. “ – izjavio je Mario Valentić, voditelj i ambasador Polleo Sporta.

„Kao ambasadorica ova dva brenda izuzetno se veselim početku suradnje. Ovo je početak nove ere fitnesa i početak jedne lijepe sportske priče.“ –  izjavila je Lana Jurčević, jedna od naših najpoznatijih pop pjevačica kojoj je fitnes dio svakodnevice.

PR članak

- Marketing -

Nema postova za prikaz