U SURADNJI S TRKAČIMA

Reebok predstavio dosad najinovativniju trkačku tenisicu

Reebok, globalni pionir u inovacijama i proizvodnji sportske opreme za trčanje i fitnes, lansirao je Floatride Run, ekskluzivnu i nevjerojatno laganu trkačku tenisicu koja je najnovije tehnološko dostignuće, a koja svim trkačima na duže staze pruža maksimalnu udobnost i visoku razinu performansi.

 

Floatride Run tenisicu, koja je u razvojnom procesu Reeboka bila duže vrijeme, karakterizira posebno izrađena ultra lagana FloatRide strukturirana pjena pod tlakom koja pruža optimalan odnos mekoće i osjetljivosti na podlogu.

Alf Shrubb_1

Povijest Reeboka seže u daleku 1890. godinu, kada je Joseph William Foster započeo izrađivati tenisice za trčanje s čavlićima, u to vrijeme novitet i pravi luksuz. Nastavljajući svoj razvojni put do Olimpijade u Parizu 1924. godine, kada su atletičari Velike Britanije nosili Reebok tenisice i sprinterice, današnji revolucionarni Floatride Run samo je prirodan slijed Reebokovog razvojnog procesa.

 

JW Foster Running Pump
JW Foster Running Pump

Sportaš koji je imao priliku prvi testirati legendarne sprinterice bio je Alfred Shrubb, koji je u njima u jednom danu srušio čak tri svjetska rekorda, a čiji duh i danas prepoznajemo u svim sprintericama koje koriste trkači na atletskim stazama diljem svijeta.

Ovaj značajan tehnološki iskorak iza kojeg stoje brojni sati istraživanja i testiranja na gotovo 300 trkača tijekom cijelog razvojnog procesa, za Reebok je vrlo značajan, jer je prepoznao i uvažio potrebe cijele trkačke zajednice diljem svijeta te je ovom tenisicom od samo 230 g, sa sigurnošću udovoljio potrebama trkača koji žele dinamičnu ravnotežu performansi, udobnosti, izdržljivosti i stila. Upravo iz tog razloga, posebno priznanje ovoj tenisici dolazi od magazina Runner’s World za 2017. godinu, gdje je proglašena najboljom trkačkom tenisicom te s ponosom nosi naslov “Best Debut”.

Product_Image_BlueFloatride Run karakteriziraju ključne proizvodne značajke:

  • UltraKnit gornjište koje osigurava udobnost a tenisici daje poseban i atraktivni izgled.
  • Potpora ispod srednjeg dijela stopala čvrsto drži stopalo u ključnim zonama te osigurava balansirano i glatko trčanje
  • Ultra lagana FloatRide pjena osigurava mekoću i dobar osjećaj za podlogu
  • Rub od EVA pjene za potporu balansira stopalo tijekom udarca pete, srednjeg dijela stopala i odraza prstima za glatko trčanje
  • Gumeni potplat izdržljiv na trošenje s rebrastim uzorkom osigurava glatko trčanje i prianjanje.
  • Vrlo mekana modelirana tabanica s vrlo izdržljivim pojastučenjem ispod luka stopala za dugotrajnu udobnost.

Reebok_Floatride_Reebok_Floatride

Floatride Run Ultk modeli dostupni su u Reebok FitHub storeu, Arena Centar i maloprodajnoj mreži Reebok partnera:

Ferivi Sport, Running Gate, Vlaška 129, Zagreb
ShoeBeDo, 42.2 Running Store, Frankopanska 2a, Zagreb
Top Sport, Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16
po cijeni od 1.249,00 kuna.

Više informacija na http://reebok.hr/experience/floatride/

 

 

 

Promo

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz