DIVNA PRIRODA, ODLIČNA ORGANIZACIJA

Rekordan broj sudionika na drugom Rastoke Trailu

U prekrasnom ambijentu i po sunčanom danu, u nedjelju 6. 9. 2020 održan je drugi Rastoke Trail. Sudjelovalo je više od 400 trkačica i trkača iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva. Skupila se tu brojna ekipa rekreativaca, ali slobodno možemo reći i neki od najspremnijih trail trkača iz Hrvatske koji su se većinom odlučili za staze od 15 i 32 km.

 

Na onoj najtežoj stazi dužine nešto više od 32 km, u muškoj kategoriji prvo mjesto osvojio je Marin Mandekić iz SRK Rika, a u ženskoj kategoriji Ines Bašić iz AK Fit. Na kratkoj stazi od 15 km, prvo mjesto u muškoj kategoriji osvojio je Milenko Milinković iz AK Doboj, a u ženskoj kategoriji Marina Tušek iz AK Sljeme. Na rekreativnoj stazi od 7 km, u muškoj kategoriji 1. mjesto osvojio je Dragan Štakić iz AK Plitvice, a u ženskoj Maja Urban iz AK Maksimir.

Za sve sudionike i posjetitelje sportske manifestacije bila je organizirana vrhunska ugostiteljska, zabavna i sportska ponuda. Još jednom su se iskazali kao odlični domaćini u Gradu Slunju, organizatori Atletski Klub Plitvice i suorganizatori TZ Grada Slunja. Velika zahvala također ide i  sponzorima: Gradu Slunju, Ožujsko pivo, Hidra ISO, Coca-cola, Natural Wealth , Antunović vinarija, i Compressport.

Neki od brojnih komentara sudionika ostavljeni na Rastoke trail stranici govore za sebe.

Maja Krmpotić Krakar Predivno je bilo! Hvala vam na odličnoj organizaciji i okrepnim stanica na pravim mjestima! I hvala HGSS-ovcima, bez njih ne bi bilo tako lijepo i sigurno.

Jure Žunjetić pohvale organizaciji! onih 6 km uz Slunjčicu mi je bilo najteže ikad! jer te rijeka mami da skočiš unutra, a tebe čeka još dvadesetak km.

Damir Habijan Odlična organizacija, staza od 15 km dobro označena, okrepe besprijekorne. Vidimo se sljedeće godine i svaka čast HGSS – Hrvatska Gorska Služba Spašavanja

Ines Bašić Samo pohvale. Bilo je predivno i atraktivno! Vidimo se sljedeće godine svakako.

Arian von Schmitz Svaka čast ekipa, staza od 15 km je bila jedna od ako ne i najbolja od svih trail staza koje sam dosad trčao. Vidimo se 2021.

Razgovarali smo i sa direktorom utrke Leopoldom Špeharom iz AK Plitvice koji nam je rekao da su unatoč brojnim problemima prije i za vrijeme utrke uspješno organizirali utrku u ovim čudnim vremenima ,većina ljudi je zadovoljna otišla iz Slunja i već pita za datum sljedeće godine pa vam ekskluzivno otkrivamo da je to prvi vikend rujna za kad već spremaju brojna iznenađenja. 🙂

Bilo nam je drago biti medijski pokrovitelj ove odlične manifestacije od velikog interesa za Slunj i okolicu, 3sporta.com.

Rezultati : https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1134

- Marketing -

Nema postova za prikaz