POSLOVNJACI TRČE

Rekordan broj sudionika na otvaranju treće MAGENTA 1 B2B RUN sezone u Splitu!

18.05.2017.,Split - Riva, b2b RUN utrka. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL,

Utrkom u Splitu jučer je otvorena treća sezona jedinstvenog događanja MAGENTA 1 B2B RUN koje okuplja poslovni svijet na jednom mjestu. Gotovo 500 sudionika iz 38 kompanija, što je dvostruko više nego lani, zajedno je pretrčalo skoro 2000 km što je jednako udaljenosti od Splita do Helsinkija.

 

Ovakav odaziv najbolje potvrđuje činjenicu da sve više hrvatskih poslodavaca prepoznaje dobrobiti koje trčanje i aktivan način života imaju na poboljšanje učinkovitosti zaposlenika i poslovne kulture. Nakon samo dvije godine MAGENTA 1 B2B RUN pozicionirao se kao „place to be“ u poslovnoj zajednici, a kompanije koje su sudjelovale u Splitu dolaze iz čak sedam hrvatskih gradova, te na taj način potiču druženje, umrežavanje i bolju suradnju svojih kolega.

„Drago nam je da je interes hrvatskih kompanija za sudjelovanjem svake godine sve veći. U četiri grada ove godine okupit ćemo više od 6000 zaposlenika hrvatskih kompanija koje MAGENTA 1 B2B RUN prepoznaju kao jedan od alata internih komunikacija,“ dodala je Dijana Vetturelli, inicijatorica MAGENTA 1 B2B RUN utrke.

Uz podršku brojnih kolega, prijatelja, i slučajnih prolaznika prvo mjesto u kategoriji malih poduzeća pripalo je ekipi Prvi Treptač d.o.o., u kategoriji srednjih poduzeća ekipi Running Gate by Ferivi, a u kategoriji velikih poduzeća ekipi Ericsson Nikola Tesla. U pojedinačnoj konkurenciji prvi su do cilja stigli Nikolina Šustić Stanković iz Ericsson Nikola Tesla u ženskoj konkurenciji te Ante Živković, djelatnik kompanije Running Gate by Ferivi u muškoj.

18.05.2017.,Split- Ovogodisnja utrka b2b RUN okupila je preko 400 sudionika koji su se natjecali u idealnim vremenskim uvjetima. Dodjela nagrada na zavrsetku natjecanja.Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

„Bilo je super! Volim kad se možemo neformalno družiti van ureda. Sa svakim kilometrom se bolje upoznajemo, postajemo prisniji, a kasnije se lakše nosimo s izazovima s kojima se susrećemo na radnom mjestu“, istaknula je nakon utrke Nikolina Šustić Stanković.

„Jako sam sretan zbog svog rezultata, ali i rezultatima cijelog tima. Atmosfera, navijači, staza, sve je bilo odlično danas u Splitu. Vidimo se sigurno i u drugim gradovima“, naglasio je Ante Živković.

Partner MAGENTA 1 B2B RUN događanja je Hrvatski Telekom, za organizaciju se brine Run&Trek, prva trgovina specijalizirana za trčanje u Hrvatskoj, a kao suorganizator u projekt  se od ove godine uključila i agencija 404.

 „Hrvatski Telekom je kompanija koja vodi brigu o zdravlju zaposlenika stoga sam izuzetno ponosna na broj kolega koji nas je danas predstavljao u Splitu. Zadovoljni djelatnici temelj su uspjeha svake kompanije. U Hrvatskom Telekomu trudimo se različitim programima reducirati stres, stvoriti dobro radno okruženje i poboljšati osjećaj zadovoljstva naših kolega. Brojni pozitivni komentari nakon još jednog MAGENTA 1 B2B RUN događanja i broj sudionika koji se iz godine u godinu povećava pokazuju nam da smo na dobrom putu i da pravilno usmjeravamo naše aktivnosti“- istaknula je Marija Felkel, članica uprave HT-a.

Fotografija1

Idući MAGENTA 1 B2B RUN održava se 1. lipnja u Rijeci, zatim u Osijeku 29. lipnja dok će se velika završnica održati u Zagrebu 14. rujna ove godine.

Na ovogodišnji MAGENTA 1 B2B RUN, prijaviti se možete već danas i to putem službene web stranice: http://www.b2brun.hr/

Više informacija o utrci možete naći i na MAGENTA 1 B2B RUN Croatia Facebook stranici.

PR članak
Naslovna fotografija: Miranda Cikotic/PIXSELL

- Marketing -

Nema postova za prikaz