KROS LIGA GLOBETKA 2015 - 3. KOLO, 14.04.2015.

Rekordan broj trkačica i trkača na Kros ligi Globetka Čakovec!

Na trećem kolu Kros lige Globetka 2015., ponovo je bila velika gužva jer se iza startne linije našlo čak 131 natjecatelja željnih trčanja u prirodi, što je novi rekordni odaziv na ovoj trkačkoj ligi koja se u Čakovcu održava od 2012. godine.

Za organizatora AK Međimurje povećanje broja trkača je najznačajniji podatak, no vrijedi spomenuti i one koji su najbrže prošli ciljem, a to su: na 7,8 km Martin Srša u vremenu 27:19 i Danijela Krobot sa 35:00 i na 3,6 km Mario Horvat sa 13:24 te Ivanka Horvat s rezultatom 16:46. 

U ukupnom poretku nakon tri kola na dionici 7,8 km vodeći je kod muškaraca Josip Lacković ispred Marijana Huzjaka i Bojana Vozliča a u ženskoj konkurenciji vodi Danijela Krobot ispred Božice Horvat i Alenke Horvat. Na dionici 3,6 km u vodstvu je u muškoj konkurenciji Mario Horvat ispreda Gorana Mihinjača i Lovre Žbulja, dok je kod žena u vodstvu Ivanka Horvat, druga je Lidija Levačić a treća Lea Kos.

Iduće kolo održat će se 12. svibnja s početkom u 19 sati a do tada u Međimurju ćemo imati prilike trčati još na dvije utrke i to 1. svibnja u Goričanu na Gorčenskom polumaratonu  i maratonu, te 9. svibnja u Frkanovcu gdje se održava druga Kros utrka Frkanovec – srce Gornjeg Međimurja

Središnji trkački događaj u Međimurju, tradicionalna 9. Utrka Grada Čakovca na rasporedu je u srijedu 27. svibnja,  a do tada će se svi oni koji su čekali lijepo vrijeme za izlazak na trkačke staze stići pripremiti za poseban užitak trčanja u samom centru Čakovca.

 


 


 

Autor: Mario Dobša

Nema postova za prikaz