KORONA GO HOME

Rezultati 4. kola Jači od korone Virtualne lige powered by Intersport

Četvrto, pretposljednje kolo JOK Virtualne lige powered by Intersport ponovno je na ceste i puteljke povelo više od 1500 trkačica i trkača koji su zbrojeno istrčali više od 14.000 kilometara. Bravo! 🙂

 

Upornost u životu dovest će vas do željenog cilja, a isto vrijedi i za trčanje. Konstantnost je možda i najvažnija odlika dobrih trkača, bez obzira je li postavljeni cilj neki sportski rezultat ili samo održavanje dobre kondicije. To odlično razumije veliki broj sudionika naše lige koji trče svaki vikend i naravno treniraju kroz tjedan.

I ovaj smo put imalo pet trkačica i trkača koji su potegnuli preko 40 kilometara, pa je red da ih spomenemo. Oni su: Branka Kiseljak, Marino Velčić, Maja Rodić Škondro i Nino Stepinac.

 

Još malo pa gotovo

Nekako slučajno, kraj naše lige poklapa se s datumom kada će biti dozvoljene i prve utrke. Pokazali smo da smo jači od korone koja nas nije zaključala u stanove i kuće i natjerala na mirovanje. Našim smo trčanjem pomogli sebi, ali i pokrenuli mnoge oko nas koji su se pomakli iz točke mirovanja i potrčali.

Medalje su na putu, ako već nisu stigle, nadamo se da će je svi na posljednjem kolu staviti oko vrata i da ćemo svi zajedno, iako udaljeni, proslaviti ovu našu pobjedu!

REZULTATI ČETVRTOG KOLA

FOTO GALERIJA ČETVRTOG KOLA

SVI ČLANCI O VIRTUALNOJ LIGI

 

GLAVNI SPONZOR LIGE:

Sponzori

 

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz