JEDINSTVENA PRILIKA

Runway Run poziva trkače na ukrcaj: Jedinstvena utrka dubrovačkim aerodromom najavljena za ožujak

U petak 10. ožujka 2023. zaljubljenici u trčanje i rekreaciju imaju priliku doživjeti jedinstveno sportsko iskustvo – trčati pistom dubrovačkog aerodroma. Naime, najavljeno je novo izdanje utrke Runway Run, jedine utrke takve vrste u Hrvatskoj, koju Du Motion organizira po četvrti put u suradnji sa Zračnom lukom Dubrovnik.

 

– Veselimo se povratku na dubrovački aerodrom koji se od samog početka pokazao kao organizacijski zahtjevna, ali i iznimno atraktivna lokacija. Zbog pozitivnih reakcija trkača, utrka je postala sada već i tradicionalna. Mnogima će to biti i odlična priprema za sedmi Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik koji će se održati krajem travnja, – izjavio je direktor Du Motiona, Alen Bošković.

S duljinom od 5 kilometara i održavanjem u suton dana na neuobičajenoj lokaciji, Runway Run utrka privući će i početnike i iskusne trkače koji žele iskusiti nešto novo. Njih najviše 150 može se do 3. ožujka prijaviti putem službene stranice Du Motiona, uz uvjet da imaju navršenih 16 godina.

- Marketing -

Cijena startnine iznosi 20 eura, a paket za trkače uključuje službenu majicu utrke, atraktivnu medalju, startni broj, službeno mjerenje vremena, okrepu, besplatni parking na parkiralištima zračne luke i zabavu nakon utrke.

Što misliš o temi?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here