UŽIVAJ U TRENUTKU!

SALOMON PLANINARSKA OPREMA ZA ŽENE – za žene oblikovale žene

Dođe vrijeme kad treba stati, skupiti najbolje prijateljice, svezati vezice i otputiti se na igru u prirodi. To je vaše vrijeme, vrijeme za otklon od svakodnevnog stresa i vrijeme da se povežete s svojim najdražima.

 

Salomon za ljeto predstavlja potpuno novu liniju ženske planinarske opreme koja je u potpunosti prilagođena njoj. Oblikovana je od žena koje najbolje znaju što žena želi i treba. Sada ćete moći od glave do pete obući opremu koja je brižno oblikovana i napravljena da vas za vrijeme igre u prirodi ne ometa, nego vam nudi savršenu podršku na svakom koraku.


                                                      

Skupite svoje najbolje prijateljice i pritisnite PAUZU.

Odmaknite se od svakodnevnog stresa i jednostavno uživajte u trenutku. Zaustavite vrijeme, pogledajte ljepote oko sebe, iskoristite svaki trenutak i osjetite ga u svom srcu – JEDNOSTAVNO BUDITE ONO ŠTO JESTE. Uz Salomon opremu, ljepotu prirode doživjet ćete još potpunije, jer je oblikovana tako da se kreće s vama i često ćete zaboraviti da je nosite.

 

Potražite inspiraciju za planinarske avanture i na našoj interaktivnoj Internet stranici:http://www.salomon.com

Proširite svoje igralište u prirodi uz nove Salomon ELLIPSE 2 GTX® W:

379202_0_ELLIPSE_2_GTX_W_cosmic_purple_asphalt_Women.thumb

ELLIPSE 2 GTX® W su lagane i iznimno svestrane ženske cipele, namijenjene svim aktivnostima u prirodi. Salomon se pobrinuo da posebno oblikovan ženski kalup zadovolji i najzahtjevnije korisnice. Odlikuje ih udobnost, zaštita stopala i dobro prianjanje koje daje Contagrip™ potplat. Uz Ellipse 2 GTX® W stabilnost, mekoća i zaštita pratit će vas na svakodnevnim šetnjama, lakšim pohodima ili putovanjima. U neugodnim vremenskim uvjetima možete se pouzdati u nepromočivu i prozračnu  GORE-TEX® membranu.

Neometano kretanje uz Salomon planinarske hlače WAYFARER UTILITY PANT W:

392973_0_w_wayfarerutilitypant_deepcobalt_outdoor.thumb

WAYFARER planinarske hlače bit će vaš savršeni pratitelj za vrijeme različitih aktivnosti u prirodi. Vrhunsko pristajanje, niska težina i elastičnost nude udobnost na najvišoj razini! Za to je zaslužna konstrukcija MOTION FIT, koja daje dodatnu elastičnost materijalu na onim mjestima gdje je to najpotrebnije.

Uz SALOMON PLANINARSKU OPREMU obavljat ćete vaše dnevne aktivnosti uz puno udobnosti i stila, a uvijek ćete biti spremne za brz uspon s prijateljicama na obližnju planinu!

Ženska Salomon planinarska oprema:

women_hiking_lores 

Više na: http://www.salomon.com

 

392520_0_w_oneonlyjkt_flamescarlet_outdoor.thumb

382411_0_U_evasion-25_vivd-orange.thumb (1)

392727_1_w_rightnicemidhoodie_flamescarlet_outdoor.thumb

392748_2_w_mazygraphicsstee_deepcobalt_outdoor.thumb

Promo članak

 

Nema postova za prikaz