MEKE I STABILNE

SALOMON RX BREAK – priuštite odmor i svojim stopalima!

U dolazećim ljetnim danima japanke su naši najdraži pratitelji. Često nam se dogodi da japanke ne omogućavaju opušteno hodanje, jer imamo osjećaj da ih neprestno moramo loviti da ostanu na svojem mjestu – na stopalu. Salomon je pri razvoju modela RX BREAK riješio sve te nedostatke i dopuni o ih tehničkim potplatom, s kojim dobivano nezamislivu mekoću.

RX BREAK udružuje ključne karaktersitike koje daju udobnost, stabilnost i lakši odraz. Amortizaciju daje i 3D EVA pjena, koja garantira mekoću i produženi životni vijek. Poseban Contagrip™ potplat daje dobar obuhvat stopala i stabilnost, koji su neophodni za rasterećenje stopala. Uz pomoć 360 stupanjskog obuhvata rista, Salomon japanke odlično fiksiraju stopalo i zato omogućavaju udobniji i pravilniji hod. Uz naglašeni rub na petnom dijelu, peta je uvijek u optimalnom položaju, a hod je zbog toga puno lakši čak i kada su japanke mokre.

Amortizacija, stabilnost, udobnost i lakoća – RELAXI nude kombinaciju svih tih karakteristika, da bi se vaša stopala mogla odmoriti! RX BREAK su namijenjene sportašima za opuštanje nakon aktivnosti ili za svakodnevno nošenje u ljetnim mjesecima koji dolaze.

Salomon RX BREAK – najbolja nagrada za vaša stopala!

Više na www.salomon.com/cr

 

Autor: Promo

Nema postova za prikaz