BUDITE SPREMNI ZA NAJTEŽE TRKAČKE AVANTURE

Salomon S-LAB kolekcija

Oprema iz Salomonove specijalizirane natjecateljske linije S-LAB namjenski je izrađena i nastaje u suradnji s natjecateljima iz Salomonovog tima. Rezultat je dugogodišnjih istraživanja i razvoja inovativnih proizvoda namijenjenih najzahtjevnijim trkačima, koji znaju da svaki gram može odlučivati o pobjedi ili porazu.

Salomonovi S-LAB proizvodi plod su uske suradnje razvojnih inžinjera i trkača, koji su potpuno usredotočeni na ostvarivanje najzahtjevnijih ciljeva. Jedna od najboljih gorskih trkačica na svijetu Anna Frost, koja je dio Salomonovog natjecateljskog tima o Salomonovoj S-LAB kolekciji kaže: »Suradnja između robne marke Salomon i sportaša je jedinstvena. Ne radi se samo o slušanju povratnih informacija, koje stalno iznosimo, već također imamo mogućnost dijeliti ideje za budućnost, poticati jedni druge i važan smo dio u nastajanju novih proizvoda. Kad na kraju vidiš na policama trgovina proizvode u čijem si nastajanju imala utjecaj, to je stvarno odličan osjećaj.«

S-LAB kolekcija namijenjena je brzini! Niska težina, savršeno pristajanje, preciznost, zaštita i prianjanje su karakteristike koje dokazano daju rezultate na najtežim svjetskim planinskim ili trail utrkama. U S-LAB kolekciji nalaze se različite natjecateljske tenisice za trčanje, podijeljene prema terenu po kojem trčimo. Od uređenih staza do najopasnijih dijelova netaknute prirode.

Za ovo proljeće Salomon je redizajnirao natjecateljske trail tenisice S-LAB SENSE 4 ULTRA, koje su posebno prilagođene najboljim trkačima na svijetu i razvijene su u uskoj suradnji s profesionalnim trail trkačem Kilianom Jornetom. S-LAB SENSE 4 ULTRA nastale su uz Killianovu pomoć. On je kroz više godina na najtežim utrkama iskušavao različite mogućnosti smanjenja težine tenisice i kako najbolje osjetiti podlogu po kojoj trčimo. Zadatak je obavio više nego uspješno, rezultat je S-LAB SENSE. Posebno oblikovan unutarnji dio tenisice, nazvan ENDOFIT™ s glatkom i mekom bešavnom mrežicom savršeno obuhvaća stopalo i garantira precizno prepoznavanje podloge. S-LAB SENSE uz savršeno pristajanje nudi i zaštitu uz poseban Profeel sloj koji štiti stopalo od oštrih stijena na zahtjevnim terenima, a istovemeno je izrazito fleksibilan. Četvrta generacija S-LAB SENSE ima još bolji obuhvat, izdržljivost i zaštitu. Savršena kombinacija prianjanja i izdržljivosti daje sigurnost na svim terenima, pri svim brzinama.

Uz S-LAB trkačku obuću, Salomon je razvio i S-LAB kolekciju kompresivne odjeće za trčanje – EXO. Kod odjeće za trčanje posljednjih je godina napravljen veliki napredak u razvoju, jer samo tehničke karakteristike nisu dovoljne korisnicima kojima je trčanje način življenja. Uz klasičnu odjeću za trčanje, sada postoji i kompresivna odjeća, koja stabilizira mišiće i povećava protok kisika u krvi.

Radi se o najnovijim tehnilogijama u razvoju tehničke odjeće, koja najboljim trkačima omogućava slobodu kretanja, minimalnu težinu i efikasnu zaštitu. Ove osobine omogućavaju lakše i duže trčanje i brži oporavak. Salomonova linija kompresivne odjeće EXO garantira nesmetano kretanje i udobnost i na najdužim trkama, a istovremeno optimalno pristajanje za trčanje u svim vremenskim uvjetima.

Za trkače, koji idu na zahtjevne, duže avanture, Salomon ima S-LAB hidracijsku naprtnjaču ADV SKIN 3 SET (12 ili 5 litara), koja nije samo naprtnjača, već savršen homogeni sustav. Radi se o prvoj naprtnjači za trčanje koja se doslovno lijepi uz tijelo i garantira savršenu udobnost za vrijeme trčanja.

Ova svestrana naprtnjača omogućava lakše prelaženje velikih udaljenosti, a istovremeno je idealna za sve koji se često bave raznim sportskim aktivnostima u prirodi. Naprtnjača je u osnovi minimalistička, a pri upotrebi ostaje osjećaj da nosimo samo još jednu majicu.

SALOMON S-LAB – izbor natjecatelja!

Više na www.salomon.com/cr

 


 


 

Autor: Promo

Nema postova za prikaz