HRVATSKA TRČI DALJE

Samo pozitiva – istrči i zasluži predivnu medalju

Tjedan dana nakon otvaranja prijava prešli smo broj od 1.000 trkačica i trkača, koji će trčati glavnu virtualnu utrku godine – Samo pozitiva.

 

Nakon što je na prethodnim virtualnim ligama sudjelovalo više od 6.000 trkačica i trkača, odlučili smo se za novost – virtualnu utrku. Jesen je vrijeme kada većina trkača ostvaruje najbolje rezultate, pa evo prilike da to pokažemo.

Trčimo 5, 10, 21.1 ili 42.2 kilometra. Odluku o tome koju ćete distancu istrčati donosite na dan utrke. To znači da se možete pripremati za 5 ili 10 kilometara, a na dan utrke se odlučiti za polumaraton (ili obrnuto).

Trčimo svi isti dan, u nedjelju 25. 10. 2020. sa startom u 10:00 sati. Ako bude moguće (zbog epidemioloških uvjeta) diljem Hrvatske ćemo organizirati neformalne punktove na kojima ćemo se okupiti i krenuti na trčanje zajedno. No, ovo nije uvjet za sudjelovanje, slobodno isplanirajte neku lijepu lokaciju gdje ćete trčati solo, a možete trčati i u bilo koje vrijeme u tu nedjelju. Zajednički start u 10 samo je preporuka. 🙂

U startno/finišerskom paketu za odrasle su startni broj, majica, buff (za hladne dane) i finišerska medalja, koju je opet dizajnirao Siniša Mareković. Sve ovo šaljem vam prioritetnom poštom prije utrke. Cijena startnine za odrasle je 125 kuna, a za djecu 70 kuna.

Finišerska medalja utrke “Samo pozitiva” za sve koji je istrče

Najbrže čekaju nagrade, a utrka ima i timski karakter. Proglasit ćemo najveći tim, najbrži tim… Odlična prilika da je istrčite sa prijateljima ili kolegama s posla.

Kao i uvijek do sad, objavit ćemo veliku foto galeriju s utrke, a na našim Facebook grupama već sad se odlično zagrijavamo za utrku. 🙂

 

Utrka koja traje mjesec dana

Želimo vam pomoći da se najbolje pripremite za utrku. Zbog toga ćemo u našoj Facebook grupi i na web stranici Hrvatska trči, objavljivati planove treninga i savjete naših trkačkih eksperata. Sve ovo uključeno je u cijenu startnine.

Prijavite se što prije, prijave zatvaramo zaključno s nedjeljom 20. 9. ili ranije ako dosegnemo limit.

SVE O UTRCI “SAMO POZITIVA”

PRIJAVA NA UTRKU

NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

 

Nema postova za prikaz