BLAGDANI U TENISICAMA

Sedam ideja za sportske blagdanske poklone

Ukoliko je vaša partnerica ili partner veliki trkački entuzijast, prijatelj ili član obitelji ovisnik o bilo sportu, sigurno ne morate razbijati glavu oko božićnih poklona. Štoviše, kad je darivanje sportaša u pitanju, blagdani i rođendani mogli bi biti svaki dan jer njima jednostavno treba SVE!

 

Ideja ima mnogo, Intersport je ovoj temi posvetio posebnu sekciju na svojoj stranici.

No, i mi smo iz Intersportove ponude izdvojili nekoliko uvijek aktualnih i povoljnih artikala koji će našim najmilijima dobro doći.

 

Rukavice

Intersport u ponudi ima uistinu raznovrstan izbor rukavica – od onih za svakodnevnu namjenu, preko skijaških i planinarskih do trkačkih i biciklističkih.

Izdvajamo trkačke crne Pro Touch Magic tip III ux s dva izbora detalja u bojama ili bez detalja. Ili pak, prekrasne ženske rukavice za planinarenje McKinley Sigrid wms u romantičnoj ružičastoj, nešto smjelijoj boji fuksije te klasičnoj crnoj varijanti. Planinarske rukavice opremljene su tehnologijom koja štiti od hladnoće, vlage i osigurava prozračnost. Iako tanke, i trkačke su rukavice namijenjene za hladnije vrijeme te su izrađene od materijala koji dobro uklanja vlagu i brzo se suši. Također, i Pro Touch Magic tip III ux i McKinley Sigrid wms opremljene su posebnim jastučićima na vrhovima prstiju, kao i protukliznim čepovima na dlanovima u slučaju planinarskih rukavica, koji omogućavaju korištenje mobilnih uređaja bez skidanja rukavica. Potonje u rubu imaju ušivenu i traku za reguliranje.

 

Gamaše

Znamo da su gamaše obvezna planinarska oprema, ali i za brdskog trkača one su neprocjenjiv rekvizit u zimskim snježnim i blatnim uvjetima. Pro Touch Gaiters Low gamaše za planinsko trčanje niže su od planinarskih iz praktičnih razloga, kako bi omogućile što brže i nesmetanije kretanje. Idealna su zaštita od ulaska blata, snijega, kamenčića i ostalog smeća u tenisicu. Na taj način osiguravaju neometanu aktivnost, ali i dužu očuvanost obuće.

Termosica

Jedan od najvažnijih rekvizita zimi u prirodi jest boca koja će vašem toplom napitku održati temperaturu. McKinley Stainless Steel Double 0,5l Rocket termosica je u dvije varijante prelijevajućih boja, koje joj daju atraktivan i moderan izgled. Izrađena je od nehrđajućeg čelika te dizajnirana da čuva temperaturu tekućine, a time i vaš organizam grije iznutra.

 

Zimska topla kapa

Tko kaže da se i zimi ne može nositi šilterica, a da pritom bude toplo i za uši?! McKinley Arktis ux originalna je muška planinarska šilterica od flisa stvorena za zimske dane. Izrađena je od ugodnog toplog materijala te opremljena je štitnicima za uši.

 

Rekviziti za održavanje ravnoteže

Čak i ako je vaš partner ili partnerica outdoor sportaš, balance board i yoga mat nezaobilazna su pomagala za vježbe mobilnosti i istezanja nakon aktivnosti vani.

Energetics Balance Board služi za trening ravnoteže, ali i koordinaciju te oblikovanje tijela. Također, daska je vrlo korisna pri rehabilitaciji nakon nezgoda. Izrađena je od šperploče i promjera je 39,5 centimetara. Gornja površina od protukliznog je materijala koji tijekom vježbe pruža optimalno prianjanje.

Radilo se o osobi koja obožava yogu ili trkaču kojem će dobro doći kvalitetna podloga za istezanje, potrebna je kvalitetna prostirka. Energetics Printed PVC Free Yoga Mat u dvije varijante vedrih i umirujućih boja, pruža udobnu i higijensku vježbu. Podloga za vježbanje izrađena je u dimenzijama 180 x 61 centimetar, od posebne šestmilimetarske pjene koja nudi ugodnu podstavu pri vježbanju.

 

Garmin Forerunner 45 – sat za trkača i svakog ljubitelja aktivnog života

Garmin Forerunner 45 elegantan je i lagan GPS pametni sat za trčanje, a dolazi u crnoj, bijeloj te crvenoj i ljubičastoj boji narukvice. Opremljen je svim potrebnim funkcijama za trčanje. Ima jednostavan mjerač vremena, čime je pogodan za svakodnevno trčanje, vježbanje ili utrku. Ugrađeni GPS prijemnik bilježi gdje se osoba nalazi te daje točne statistike, uključujući udaljenost, tempo i intervale. Funkcije za sigurnost i praćenje uključuju i prepoznavanje nezgoda, te obje šalju lokaciju u stvarnom vremenu kontaktima u hitnim slučajevima. Na intuitivnom sučelju s gumbima, čak se i znojnim rukama jednostavno može označiti dionica ili zaustaviti mjerač vremena.

Forerunner 45 mjeri i broj otkucaja srca dan i noć. Ako se nosi 24 sata dnevno, može se pratiti dnevni broj koraka, udaljenost te potrošene kalorije, pa čak i pri spavanju. Ovaj pametni sat također omogućuje svakodnevno praćenje stresa. Kako bi se optimizirala tjelesna energija. Body Battery na temelju prikupljenih podataka mjeri i količinu energije pohranjene u tijelu.

Forerunner 45 kompatibilan je s prilagodljivim planovima treniranja u sklopu funkcije Garmin trener. Funkcije povezivosti uključuju pametne obavijesti za dolazne poruke i pozive, automatski prijenos u online zajednicu Garmin Connect™ i upravljanje glazbom koja se reproducira na vašem telefonu.

Osim trčanja, ovaj model sata mjeri i druge aktivnosti – biciklizam, trčanje na dvoranskoj atletskoj stazi, trčanje na pokretnoj traci, treniranje na orbitreku, kardio trening, yogu i mnoge druge. Baterija mu može izdržati do sedam dana, a u GPS načinu rada 13 sati.

 

Warmeri za ruke i noge

Strastvenim biciklistima nikakva nula na termometru nije razlog za ostaviti se najdražeg ljubimca. Svatko tko živi s takvom osobom vrlo dobro zna da, prema njenim mjerilima, ona nikad nije dovoljno opremljena. Posebice zimi, kad je na biciklu dodatno hladno zbog strujanja zraka pa su modne kombinacije vrlo zahtjevan izazov.

Stoga ćete napraviti pun pogodak iznenadite li svojeg biciklista ili biciklisticu unisex biciklističkim grijačima za ruke i noge. Craft Seamless Arm Warmer 2.0 i Craft Seamless Leg Warmer samostojeća su toplinska zaštita koja obuhvaća ekstremitete, te su warmeri prikladni za oba spola. Na taj način omogućavaju da se tijekom treninga ruke i noge ne ohlade. Izrađeni su od rastezljive poliamidne tkanine koja na strateškim točkama ima različite debljine za bolje pristajanje.

3sporta native za Intersport

Nema postova za prikaz