SEDMOG LIPNJA SEDMI PUT

Sedmi Karlovački cener za 440 godina Karlovca

Vaša poslovično najomiljenija utrka – Karlovački cener očekuje vas i ove godine početkom lipnja. Kao i svaki put do sada, organizator je pripremio nekoliko novosti i ugodnih iznenađenja. 🙂

 

No, krenimo redom. Start 7. Karlovačkog cenera je u petak, 7. lipnja 2019. u 20:00 sati. Na startu, u povijesnom karlovačkoj Zvijezdi očekuje se više od 1.500 trkača, što na cijelih 10 km, što u popularnim utrkama štafeta.

Sat vremena prije, na startu će biti elitini trkači, u najjačoj postavi ikad jer se Karlovački cener natječe za IAAF Bronze Label status i to nam je jamstvo da ćemo zaista gledati najbrži Karlovački cener, što automatski znači i najbržu desetku u Hrvatskoj! Naravno, po završetku utrka sve trkače očekuju dovoljne količine piva, obrok i rock koncert te zajamčena zabava u gradu na četiri rijeke.

Kako se kompletna manifestacija održava u karlovačkoj Zvijezdi, koja je započela s izgradnjom 1579. godine, kao jedan od idealnih srednjovjekovnih gradova u obliku pravilne šestokrake zvijezde, nema boljeg mjesta i vremena za održati prvu Karlovačku milju.

Karlovačka milja je idealna utrka za sve članove obitelji, sve koji se prvi put susreću s trčanjem, a i one koji žele malo osjetiti brzinu dan prije “cijelog” cenera. Duljina utrke je 1.579 m, nešto kraća od prave milje koja se trči na atletskim stadionima, a 440 godina od osnutka Karlovca idealan je datum za premijeru.

Milja će biti na rasporedu zajedno s dječjim utrkama, u četvrtak 6. 6. u poslijepodnevnim satima, a sve detalje o 7. Karlovačkom ceneru možete naći na službenoj stranici utrke www.karlovac10.run Obavijesti možete pratiti i putem web stranice Adria Running Toura – www.adria.run te njihove Facebook stranice.

Startni paket je uvijek bogat između ostalog i s atletskom dri fit Champion majicom bez rukava, a prvih 400 prijavljenih (s plaćenom kotizacijom) organizator dodatno nagrađuje ulaznicom za Aquatiku. Karlovačke staze su ravne i brze, a za najbolje je zajamčen veliki nagradni fond. Prijave su otvorene OVDJE  i ne zaboravite da ste istrčanom utrkom u Karlovcu korak bliže osvajanju Forda Fieste na 5 godina 🙂

A sve novosti još nismo ni predstavili…

PR tekst

- Marketing -

Nema postova za prikaz