KLASIČNO ZIMSKI

Sezona utrka počinje Zagreb Winter Classicom!

Iako bez snijega, vremenske prilike su trenutno u skladu s datumom na kalendaru. Pogotovo su jutra, prava zimska. Nadamo se da će tako biti i u idućih desetak dana, a možda nam se zalomi i kakav snijeg jer trkačka sezona u Zagrebu počinje Zagreb Winter Classicom – prvom utrkom iz serijala Zagreb 5×5 powered by Heineken 0.0 u nedjelju 26. siječnja 2020.

 

Zadnja nedjelja u siječnju zadnjih pet godina prilika je da vidite kako ste proveli zimu. Utrka na 5 km idealan je orijentir i dobar pokazatelj što možete očekivati u proljeće.

Start Zagreb Winter Classica je 26. 1. 2020. u 11:00 sati na zagrebačkim Ravnicama, u sklopu Tenis centra Maksimir. Kako tradicija nalaže, hladno vrijeme diktira i određene uvjete, pa su tako za sve trkače osigurane svlačionice i nekoliko zagrijanih lokacija, čitaj kafića, gdje se možete utopliti prije ili poslije utrke.

Naravno, osvježenja neće nedostajati za što se uvijek brine glavni sponzor Heineken 0.0. Trče se dva kruga po 2,5 km po Ravnicama. Start je ispred južnog ulaza u TC Maksimir, a preuzimanje startnih brojeva bit će u petak, subotu i nedjelju pred utrku u Run&Treku koji od 2020. godine radi na novoj lokaciji – upravo u sklopu TC Maksimir :).

Prijave su otvorene na https://www.utrka.com/utrke/zg5x5wc/2020/info/ i još se stignete prijaviti na cijeli serijal u kompletu i osigurati si jednu utrku gratis te dobiti jedinstveni ruksak s logom utrke (preostalo ih je dvadesetak, zato požurite).

Naravno, svaka utrka je zaseban događaj, ali organizator posebno nagrađuje najbolje na kraju serijala vrijednim nagradama.

 

Promo tekst

Nema postova za prikaz