V BRIJEG, V BRIJEG, V BRIJEG...

Škrlec i Belović najbrže na Ivanščicu

U subotu je održana međunarodnoj brdska utrka Ivančica 2013. Ova se utrka održava već 21 godinu, u sklopu dana Grada Ivanca.

U muškoj konkurenciji najbrži je s vremenom 1:04:40 bio Tomislav Škrlec iz Atletskog kluba Sljeme. Na drugo i treće mjesto plasirali su se Josip Lacković (AK Sloboda ) i Siniša Kovač (AK Žumberak).

Kod žena najbrža je bila Valentina Belović, članica varaždinskog kluba Marathon 95 (1:19:09). Iza nje su završile Jelena Brezak iz AK Sljeme te Božica Horvat iz Planinarskog društva Bundek.

Posebne su nagrade organizatora osim pobjednika osvojili i najmlađi natjecatelj Teodor Mlinarić te najstariji Vilim Pap, obojica članovi Marathona 95.

Na utrci je po izuzetno vrućem i sparnom vremenu nastupilo 53 trkačica i trkača.

Spomenimo da je Josip Matišić član TK Ivančica Ivanec istrčao dosad sve utrke na Ivančicu. Start utrke dao je zamjenik gradonačelnika Ivanca Branko Putarek, dok su trkačima nagrade na vrhu uručili gđa. Vera Cahun i zamjenik gradonačelnika Čedomir Bračko.

Uz fini ručak i ugodno druženje trkači su se 21. puta oprostili od vrha Ivančice te zakazali ponovno druženje na jubilarnoj 22. međunarodnoj brdskoj utrci “Ivančica 2014.” sljedeće godine na istom mjestu.

Ukupni rezultati – 2013

Autor: 3 sporta

Nema postova za prikaz