U DRUŠTVU JE LJEPŠE

Skupi ekipu i sudjeluj u štafeti na Zagrebačkom proljetnom polumaratonu

Još je samo nekoliko dana ostalo do Zagrebačkog proljetnog polumaratona, za koji je prijavljeno oko 1.500 trkačica i trkača.

 

 

Ako ste među onima koji vole kasne prijave, a 21 km vam je previše, imamo dobru vijest – za utrku štafeta 4×5 kilometara i dalje se možete prijavite. Skupi ekipu i otrčite brzih ili rekreativnih 5 kilometara zagrebačkim ulicama.

ZAGREB21 – Zagrebački proljetni polumaraton powered by Heineken 0.0 tradicionalno okuplja veliki broj štafeta na trasi polumaratona. Štafete se sastoje od četiri člana – dvoje trče dionicu od 5 km, drugo dvoje 5,549 m, a izvrsna zabava i neizvjesnost do samog kraja je zajamčena. Utrka se održava u nedjelju 18. ožujka sa startom u 9:00.

Štafete su podijeljene u tri kategorije – ženska, muška i mješovita.

Startni paket je ove godine posebno bogat što ćete se uvjeriti prilikom njihovog preuzimanja u predvorju Nacionalne i sveučilišne knjižnice u subotu i nedjelju.

Prijave su još kratko otvorene na utrka.com, sve informacije na www.zagreb21.run , a ove godine za sve sudionike premijerno predstavljamo Racemoment sustav pretraživanja i preuzimanja fotografija s utrke.

Vidimo se u nedjelju kraj fontana! 🙂

 

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz