PRVA OD PET

Slatko i pitko trčalo se na Winter Classicu u sklopu 5×5 serijala zagrebačkim Ravnicama

Ravno 300 trkačica i trkača započelo je sezonu 2019. na serijalu Zagreb 5×5 powered by Heineken 0.0, kvartovima hrvatske metropole. Prva u nizu od pet utrka kroz godinu, održana je posljednje siječanjske nedjelje, a nazvana je Winter Classic. Ishodište joj je bilo na Ravnicam, s ciljem na Teniskom centru Maksimir.

 

Uz 300 finišera, bilo je i nekoliko DNF-ova, no kako se trčalo oko Kraša, pretpostavka je da su neki od natjecatelja omamljeni “zovom čokolade” nastavili raditi krugove oko tvornice. 😉

Nakon starta u 11 sati, već 15:34 minuta kasnije prvi se natjecatelj domogao toplog čaja (čitaj: Heinekena) u cilju. Riječ je o Tomislavu Novoselu koji je svojih pet kilometara odradio u tempu 3:07 min/km. Za njim slijedi Silvije Tomac sa 26 sekundi zaostatka, a potom dolazi i Blaž Car-Pavlic. Unutar minute razmaka dolaze još i Danijel Peček i Kristijan Rubinić.

Među ženama, slavila je Anda Tomaš kojoj je trebalo 18:25 minuta da ugleda cilj, a potom su se naredale Tea Faber, Breda Škedelj te četvrta i peta, Doris Blažević i Mirja Pavić.

REZULTATI

Iduće kolo, Spring Break iz Zagreb 5×5 series na rasporedu je 10. ožujka, u organizaciji Trčanje d.o.o. odnosno Run&Trek trgovine za trčanje.

Prijave su u tijeku, a već je sad na listi gotovo 300 natjecatelja.

 

Piše: Martina Maloča

- Marketing -

Nema postova za prikaz