GENERATOR SNOW

Snježna ludnica ponovno u najvišem gradu Hrvatske

Gorski Kotar je poznat kao zeleno srce Hrvatske, koje zimi zbog snježnog pokrivača prelazi u bijelu boju – a svaka od njih ima svoje čari i ljepote.

 

Generator team vam je na najljepši mogući način odlučio dočarati Gorski Kotar u bijeloj varijanti, pa za vas nakon dvije uspješne sezone  i ove godine priprema rekreativne snježne utrke pod nazivom ‘‘GENERATOR SNOW BIKE & trail RUN’‘.

Ove godine je tu i jedna novost gdje će uz zasebne utrke i proglašenja u oba dana imati i apsolutne pobjednike te okruniti Kralja i Kraljicu te Princa i Princezu Generator snowa. Za Kralja i Kraljicu GS se možete boriti nastupom na obje utrke dužih distanci, a za Princa i Princezu nastupom na obje utrke kraćih distanci.

20. i 21. siječnja 2018. godine grad Delnice podno Petehovca će ugostiti zaljubljenike u outdoors aktivnosti koji uživaju u svim vremenskim uvjetima na trećem izdanju Generator snow-a.

Prvoga dana točno u podne, prve tragove stazom napravit će biciklisti koji će iz grada krenuti put prekrasnih šuma. Biciklisti će se moći okušati u dvije dužine, onoj rekreativnoj na 6 km ili nešto dužoj na 18 km, a dječica u utrci na 800 m koja će startati 15 minuta do podne.

Sljedećega dana kreće avantura za trkače koji će također moći birati između dvije dužine 6 i 11 km, kao i za djecu za koju je predviđena 800 m duga staza.

Broj startnih mjesta je ograničen, pa požurite s prijavom koju kao i sve detalje možete pronaći na web stranici: www.generator-race.com

 ..i ne zaboravite .. YOU ARE YOUR OWN GENERATOR!

Promo tekst

- Marketing -

Nema postova za prikaz