GENERATOR SNOW

Snježna ludnica ponovo u najvišem gradu Hrvatske

Gorski Kotar je poznat po raskoši zimskog snježnog pokrivača koji vam je Generator team na najljepši mogući način odlučio dočarati. Nakon tri uspješne sezone i ove zime pripremaju rekreativne snježne utrke pod nazivom ”GENERATOR SNOW BIKE & trail RUN”

 

19. i 20. siječnja 2019. godine grad Delnice podno Petehovca će u organizaciji Generatora na 4. izdanju Generator snowa ponovo ugostiti zaljubljenike u outdoors aktivnosti koji uživaju u svim vremenskim uvjetima.

Prvoga dana točno u podne, prve tragove stazom pustit će biciklisti koji će iz grada krenuti put prekrasnih šuma. Biciklisti će se moći okušati u dvije dužine, onoj rekreativnoj na 6 km ili nešto dužoj na 18 km, a dječica u utrci na 800 m koja će startati 15 minuta do podne.

Sljedećega dana kreće avantura za trkače koji će također moći birati između dvije dužine 6 i 11 km, kao i za djecu za koju je predviđena 800 m duga staza.

I ove godine će uz zasebne utrke u oba dana biti i proglašenje za apsolutne pobjednike koji će biti okrunjeni kao Kralj i Kraljica te Princ i Princeza Generator snowa.  Za Kralja i Kraljicu GS se možete boriti nastupom na obje utrke dužih distanci, a za Princa i Princezu nastupom na obje utrke kraćih distanci.

Broj startnih mjesta je ograničen, pa požurite s prijavom koju kao i sve detalje možete pronaći na web stranici: www.generator-race.com

Nema postova za prikaz