SPORTAŠ SI - DOĐI NA SPORTKON

Sportkon- konferencija sporta i zdravlja po prvi put u Zagrebu

Ekipa koja vas svake godine prati na više od 70 utrka diljem Hrvatske, navija za vas u cilju i brine o tome da vaši rezultati budu točni i na vrijeme, ove godine priprema novi projekt. Riječ je o ljudima koji su se nametnuli kao pouzdan partner mnogim organizatorima utrka, a mnogim natjecateljima su poznati kao ekipa koja stoji iza portala utrka.com. S vama su od 2015. godine od kada je kroz njihov sustav prošlo više od 220 tisuća natjecatelja.

 

I zato, rezervirajte prvi vikend u 11. mjesecu ove godine za njihov novi projekt pod nazivom Sportkon, konferenciju sporta i zdravlja koja se proteže kroz dva dana i završava devetim Zagrebačkim noćnim cenerom, najpopularnijom utrkom u Hrvatskoj koja se prošle godine rasprodala u rekordnom roku.

– Konferencija Sportkon je zamišljena kao platforma za komunikaciju između aktivnih sportaša, organizatora sportskih događaja, sportskih liječnika, nutricionista, psihologa, fizioterapeuta i trenera. U prvom planu je promocija zdravog i fizički aktivnog stila života. Želja nam je stvoriti jedinstvenu priliku da se sportska zajednica upozna licem u lice u idealnom okruženju, kako bi podijelila svoje ideje i bogata iskustva, rekao nam je Goran Antonović ispred organizatora konferencije.

Neka od pitanja na koje će se tražiti odgovori su: 

  • kako početi trenirati?
  • kako prevenirati i/ili rehabilitirati sportske ozljede?
  • kako kreirati pravilan plan ishrane?
  • kako stvoriti vlastiti brend ili postati sportski infleuncer?
  • kako organizirati uspješan sportski događaj?

Osim predavanja u sklopu konferencije bit će organiziran i izložbeni prostor te odličan party uz live glazbu i priliku za međusobno druženje i razmjenu iskustava.

Za prvih 100 sudionika koji uplate ulaznicu za konferenciju, osim povoljnije cijene osiguran je i prijava “preko reda” za Zagrebački noćni cener. U prostorima hotel će biti i preuzimanje startnih brojeva za Zagrebački noćni cener. Uz poseban kupon moći ćete svoj broj za utrku preuzeti prije svih i izbjeći dobro poznatu gužvu na prijavama. Požurite na www.sportkon.com i osigurajte svoje mjesto na vrijeme, jer broj ulaznica je ograničen.

Lista predavača se popunjava, pratite Facebook i Instagram stranice Sportkon konferencije.

Vidimo se 6. i 7. 11. 2020. u hotelu Hilton Garden Inn na Radničkoj i u cilju 9. Zagrebačkog noćnog cenera 8. 11. 2020.

3sporta je ponosni medijski pokrovitelj konferencije Sportkon!

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz