DIGITALNO POVEZIVANJE SPORTSKE ZAJEDNICE

Sportkon – Pogledaj korisna i inspirativna predavanja na besplatnoj digitalnoj Konferenciji sporta i zdravlja

Kako mi na 3sporta uvijek volimo sagledati stvari s pozitivne strane, reći ćemo da imamo jednu dobru i jednu još bolju vijest. Naime, Sportkon – konferencija sporta i zdravlja nije otkazna, nego samo seli u novi format. A ona odlična vijest je da su kotizacije otkazane, tj. sudjelovanje je za sve besplatno!

 

Novonastala situacija u 2020. godini (kojoj za inat nećemo opet ponavljati ime), sve nas je primorala na određene promjene i prilagodbe. Tako su i organizatori Sportkona, ekipa koja stoji iza portala utrka.com, odlučili ostati odgovorni, ali ne i dozvoliti da ih ograničenja poraze.

Kako dvodnevna konferencija u zatvorenom prostoru trenutno nije održiva, organizator će ju preinačiti u digitalni odnosno video format s datumom 6. studenoga 2020.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta.

 

Bogat niz imena iz svijeta sporta i struke

Kako je Goran Antonović uime organizatora već ranije najavio, ova je konferencija zamišljena kao platforma za komunikaciju između aktivnih sportaša, organizatora sportskih događaja, sportskih liječnika, nutricionista, psihologa, fizioterapeuta i trenera – i po tom se planu ništa ne mijenja.

Cilj Sportkona promocija je zdravog i fizički aktivnog stila života.

– Želja nam je stvoriti jedinstvenu priliku da se sportska zajednica upozna licem u lice u idealnom okruženju, kako bi podijelila svoje ideje i bogata iskustva – Antonovićeve su riječi.

Iako će to “idealno“ okruženje za današnje uvjete biti digitalno, i dalje ćeš moći slušati inspirativne priče i odlične savjete stručnih i iskusnih predavača. Inicijatori serije poslovnih utrka B2B RUN Dijana i Viktor Vetturelli, službeni liječnik hrvatske ultramaratonske reprezentacije dr. Pavao Vlahek, pokretač škole trčanja Trčaona i portala trčanje.hr te organizator brojnih utrka Nedeljko Vareškić, hrvatski Ironmani Dejan Patrčević i Nenad Šimunko te Ironwoman Đurđica Orepić i nutricionist Luka Bashota – samo su dio imena koja će govoriti na video konferenciji Sportkon.

 

Besplatnom registracijom podrži organizaciju

Iako je ulaz na konferenciju za tebe besplatan, za organizatora njeno održavanje ipak nije. Stoga, kako bi se konferencija uspješno održala potrebno je privući što više sponzora, a “poželjnom udavačom“ učinit će ju upravo što veća posjećenost. Tu nastupaš ti sa svojom registracijom putem prijavne forme klikom OVDJE.

Iako je održavanje Sportkona u ovom obliku veliki rizik, kako sam organizator kaže, u njega ulazi svjesno i iz pomalo sebičnih razloga.

Mi smo trkači i nas zanimaju teme koje će biti prezentirane na konferenciji. Osim toga ne želimo da trud predavača i nas samih propadne. Svatko tko se okušao u organizaciji zna što to znači. Naravno, bitni ste nam i vi, želimo sportskoj zajednici ponuditi nešto novo i zanimljivo – zaključak je pokretača ove konferencije.

Pratite Facebook i Instagram stranice Sportkon konferencije.

3sporta je ponosni medijski pokrovitelj konferencije Sportkon.

SAZNAJ VIŠE

Nema postova za prikaz