MOSTOVI OSIJEKA

Sunset Run – Potrči u zalazak urbanim dravskim okruženjem i mostovima Osijeka

Osijek je grad sporta. Mnogi veliki sportaši svoje prve sportske korake odradili su na obalama Drave, najčišće nizinske rijeke u Europi. Organizator Sunset Runa – Mostovi Osijeka, utrke osječkom šetnicom obećava jedan od najljepših sutona koje priroda može ponuditi.

 

Udruga trkačkih rekreativaca i zaljubljenika u trčanje Run4Fun krajem kolovoza prvi put organizira utrku Sunset Run 7/14 u Osijeku.

Okupite se 24. kolovoza u rekreativnom centru Copacabana odnosno na kupalištu Kopika ispod lampe, te u 19:14 sati startajte utrku na sedam ili 14 kilometara. Trčat ćete jedan ili dva kruga upijajući ugođaj i pogled na urbano dravsko okruženje, prolazeći njenim ili uz njene mostove koji čine dio gradske arhitekture.

– Rekreacija uz vodu posebno smiruje tijelo i um. To zna i veliki broj trkača koji svakodnevno okupiraju osječku šetnicu. Stoga, pozivamo vas da nam se pridružite u ovoj jedinstvenoj utrci, gdje vas želimo ugostiti u našem prelijepom gradu i pokazati vam sve njegove čari. Vjerujte, zavest će vas brzo i brutalno – riječi su petorke iz organizacije.

Ruta je kružna sa startom i ciljem na Kopiki, a vodi uz zoološki vrt, preko pješačkog mosta, uz cestovni pa sve do željezničkog mosta i nazad.

Svaki sudionik u startnom paketu dobiva majicu s logom utrke, sportski ruksak, unikatnu finišersku medalju te poklone sponzora, a troje prvoplasiranih u obje discipline, u muškoj i ženskoj kategoriji osvaja pehare i nagrade sponzora.

Limit je 500 trkača i trkačica, a ukoliko se prijavite unutar prvih 300, proći ćete s povoljnijom startninom.

Utrka je humanitarnog karaktera, a donirana i prikupljena sredstva bit će uplaćena Udruzi za terapijsko, rekreacijsko i sportsko jahanje MOGU” iz Osijeka.

PRIJAVI SE

SLUŽBENA STRANICA

FB STRANICA RUN4FUN

Piše: Martina Maloča

- Marketing -

Nema postova za prikaz