ŽENE VOLE MUŠKARCE U TAJICAMA

Tako ti je, mala moja, kad ljubi maratonac…

I odmah da raščistimo, ljubi dobro, vjerujem da će se s mojom tvrdnjom složiti svaka ženska osoba koja je ikada došla u bliski kontakt s maratoncem. Zato, drage moje, navalite!

Čim ugledate prvog koji u licu znoja svoga, bez obzira na vremenske uvjete, trči, trči i trči i znoji se znoji i znoji, uhvatite ga. Isplati se!

Kao prvo, zdravi su, vitalni i izdržljivi, vitki, s lijepom oblikovanom guzom, a javna je tajna da svaka prava žena voli pogledati dobru guzu, makar u svim anketama kad se pita što prvo zapaze na muškarcu,damski odgovoraju-oči!

Kao drugo, stres rješavaju trčanjem pa su rijetko kad nervozni, a morate priznati,u današnje vrijeme to je zavidna vrlina! Osim toga, svaki dan je trening, barem sat vremena, pa kad je to u vrijeme vaše omiljene serije…daljinski je samo vaš!

Hm,to je ono što je poželjno.

A sad da malo popričamo o onome što je malo manje poželjno za ženu jednog maratonca! Beskrajna hvala izumitelju stroja za pranje rublja! Jer… tajice, majice, trakice, čarapice, tenisice…. K’o u priči? Ne, k’o u hororu!

A tek vaganje. A pisanje dnevnika trčanja. A odlazak u trgovinu sportske opreme. A prehrana.
A kad počnu pričati o utrci…

No,bez straha,drage moje! Kad sam ja, kojoj je najveće sportsko dostignuće šetnja do placa, a ekstremni sport vožnja biciklom, uspjela uskladiti svoj život s maratoncem, uspjet ćete i vi.

Važna je ljubav!
Pa-pa do sljedećeg nastavka…

Vaša Maratončica

 

 

Autor: Maratončica

Nema postova za prikaz