KAD ZAMIRIŠE MAX

[TEST] RunningMAX: gel za mišiće i zglobove

RunningMAX je novi proizvod na tržištu namijenjen sportašima, a osobito trkačima. Gel je do mene stigao baš kad mi je trebao: u tijeku priprema za maraton.

 

Subjektivno mišljenje

RunningMAX gel mi se svidio odmah, na prvo pumpanje! 🙂 Ambalaža je odlična i inovativna. Proizvod se nalazi u vakuumskoj bočici, a gel se nanosi pumpicom što pridonosi očuvanju higijene proizvoda te je praktično i jednostavno za korištenje. Gel dolazi u zelenoj boji i miriše intenzivno na 100% prirodne sastojke.

Sviđaju mi se kompaktnost gela te tekstura i lakoća nanošenja. Gel je gust, nježan, lako razmaziv i podatan. Vrlo brzo se upija u kožu te jednakom brzinom osvježava i počinje djelovati, prije i nakon treninga. Osvojila me ideja proizvoda koji ima dvostruko djelovanje: priprema tijela za napor te za regeneraciju nakon njega. Preporučena količina gela za površinu jedne noge iznosi dva pumpanja. RunningMAX gel dolazi u pakiranju od 50 ml i ima izuzetno povoljnu cijenu od 79 kuna. Gel je hrvatski proizvod napravljen u suradnji s njemačkim investitorima. Nastavljam s korištenjem i preporučujem!

20160925_153046

Što je to RunningMAX?

RunningMAX gel je proizvod koji sadrži aktivne tvari iz prirode, a ne sadrži alkohol, mineralna ulja, umjetne konzervanse ni parfeme. To je proizvod za sportaše s dvostrukim djelovanjem: može se koristiti prije i poslije treninga. Prije treninga se nanosi kako bi pospješio zagrijavanje i pripremu za trčanje. Njegovi prirodni sastojci djeluju na prokrvljenost tkiva i sprječavaju grčeve te napetost. Nanošenjem nakon treninga (ili maratona), aktivni sastojci gela pospješuju regeneraciju, ublažavaju upalu mišića i zglobova.

 

Sastojci

RunningMAX gel sastoji se od 7 aktivnih sastojaka, to su: ulje paprene metvice, ulje eukaliptusa, ulje lavande, ulje bergamota, ekstrakt borovih iglica: smreka i pinija te ekstrakt kineske mente.

Ulje paprene metvice, ulje eukaliptusa i ekstrakt mente ublažavaju bolove u mišićima, pojačavaju prokrvljenost, sprječavaju grčeve i upale te zagrijavaju. Ulje lavande obnavlja stanice, regenerira i opušta. Ekstrakt borovih iglica (pinija) uklanja napetost, pojačava prokrvljenost, vitalizira, osnažuje. Ekstrakt borovih iglica (smreka) potiče zacjeljivanje, osvježava i djeluje stimulirajuće. Ulje bergamota smanjuje upale i grčeve, relaksira te opušta.

 

Uporaba i riječ proizvođača

RunningMAX gel nanosimo u tankom sloju te umasiramo laganim kružnim pokretima kako bi se što učinkovitije upili svi aktivni sastojci. Gel treba nanositi prije i poslije treninga, ali i dan nakon treninga, ako su bolovi još uvijek prisutni. Dakle, možemo ga koristiti uvijek kada nam je potrebno.

”RunningMAX je prvi proizvod na svijetu koji je ciljano razvijan i testiran kroz višegodišnji period kako bi postigao svoj vrhunac. Napravili smo preko stotinu verzija proizvoda kako bi našli najbolju recepturu za maksimalno rješenje problema, sve u suradnji s brojnim trkačima. Rezultat svega toga jest da uz RunningMAX trkači trebaju manje vremena za zagrijavanje i odmor što znači više treniranja, a samim time i brže postignuće željenog rezultata.”

Više informacija na:
https://www.facebook.com/RunningMaxGel/
http://www.naturea-heidelberg.de/index.php/produkte-sport/13-sport/16-runningmax

20160925_152902

Autor: 3sporta / Valentina Đureković

Nema postova za prikaz