OD SADA I PONUDA TRAIL TENISICA

THE NORTH FACE – sinonim za pravu avanturu!

Jedan od najvećih brendova outdoor opreme, odjeće i obuće, stigao je i u Hrvatsku!

Douglas Tompkins nije mogao ni slutiti, kada je 1968g. osnovao kompaniju, da će ovaj brend doživjeti toliku ekspanziju u svijetu.  Naime, u osnutku se Douglas bavio proizvodnjom opreme za penjanje i proizvodnjom ruksaka i zapravo je cijeli fokus bio na izradi kvalitetnih i izdržljivih proizvoda koji su služili za penjanje u najtežim uvjetima sjevernih stijena najvišeg gorja, pa je i sam brend dobio ime po tome (The North Face- sjeverna stijena u prijevodu). 1980 g. proizvodnja se širi na skijašku opremu, a do današnjih dana TNF je svoj asortiman proizvoda proširio na svaki vid outdoor opreme, odjeće i obuće, kao funkcionalnu odjeću i obuću za svaki dan.

Kroz godine su razvili vrhunsku tehnologiju u izradi zaštitne odjeće za najviša gorja pa je s toga njihova “summit serija” neizostavna oprema koju koriste najbolji svjetski alpinisti u osvajanju najviših vrhova svijeta.

Isto tako s vremenom su se fokusirali na izradu laganih materijala koji svojom težinom ne otežavaju teške uspone penjačima, pa i običnim izletnicima, planinarima koji svoje slobodno vrijeme provode u prirodi.

Rastom popularnosti slobodnog trčanja u svijetu ili bolje “trail running” THE NORTH FACE, je i tu vrlo ozbiljno pristupio i izradio jednu od najlakših kolekcija odjeće i tenisica za ovaj vid aktivnosti poznatu kao “flight serie” & “performance line”

Sve veća popularnost ove aktivnosti dovela je do toga da se sad u svijetu održavaju i trail utrke raznih profila i dužina na svim kontinentima, na najljepšim mjestima. Izdvojimo samo neke od Ultra trail utrka “the north face world trail serije” Kathmandu, Thailand, Dolomiti itd.

U Hrvatskoj TNF predstavlja tvrtka Matis Adria d.o.o. sa sjedištem u Sračincu blizu Varaždina. Od ove godine otvoren je i maloprodajni dućan “Matis outdoor” u Zagrebu na adresi Krapinska ulica 8 gdje između ostalog možete pronaći cijeli asortiman TNF trkaće opreme za 2015g.

Izdvojili bi samo tenisice iz Ultra serije u koje je TNF kao proizvođač svojim tehnološkim pristupom prilagodio trail trkačima, pa tako vrlo lagane tenisice sa Vibram potplatom izrađene od kvalitetnih materijala, pružaju trkaču osjećaj lakoće ali i sigurnosti prilikom prelaženja dugih ultra distance po raznim terenima.

 

Navratite do našeg dućana ili pronađite informacije na web stranici.

 


 


 

Autor: PROMO

Nema postova za prikaz