TIME TO PLAY

Tražite trkačke tenisice u kojima ćete moći trčati po svim terenima?

Odgovor je Salomon SENSE. Linija trkačkih tenisica koja je tako svestrana da ćete staru trkačku obuću zamijeniti samo jednim tenisicama.

 

U liniji trkačkih tenisica SENSE naći ćete tri modela u kojima možete trčati po asfaltu, skrenuti na makadamski put ili otkrivati zahtjevnije terene. Za svoj omiljeni model odlučit ćete se s obzirom na vaš način trčanja. Konačno možete imati jedne tenisice, primjerene za sve vrste terena.

 

SA.FW17.Tech.Posters.endurance_R09.W_cro

 

ŠTO JE ZAJEDNIČKO TRKAČKIM TENISICAMA SENSE?

Revolucionarno rješenje skriva se u jezgri tenisice i sastoji se od visoko-odzivnog potplata Energy cell+ i ekstremno lagane i izdržljive smjese OPAL. Zajedničko djelovanje oba materijala nazivamo TEHNOLOGIJA VIBE i ona učinkovito amortizira vibracije, smanjuje umor i mogućnosti povreda na dužim trkama. Trkačke tenisice SENSE zadržavaju izdržljivost i stabilnost trail trkačkih tenisica, a istovremeno imaju vrhunsku amortizaciju i iznimno nisku težinu.

 

S trkačkim tenisicama SENSE pitanje »Imam li primjerenu obuću?« više nije potrebno.

Obožavate trčanje u prirodi, ali vaša tehnika nije dovoljno dobra? Uz NOVE SENSE RIDE, usvojit ćete pravilne trkačke korake na svim terenima!

Dovoljno amortizacije da možete povećavati broj pretrčanih kilometara, TEHNOLOGIJA VIBE umanjuje umor, a stabilnost i vrhunski obuhvat stopala karakteristike su zbog kojih ćete biti spremni i na najduže trke, bez obzira na podlogu na koju naiđete.

SALOMON SENSE RIDE – Vrhunska amortizacija. Lakoća cestovnih trkačkih tenisica. Izdržljivost i prianjanje trail trkačkih tenisica.

 linija_sense

 

Povremeni i teži trkači pažnja!

Uz SENSE PRO MAX ćete sigurno, brzo i učinkovito unaprijediti svoje trkačke rezultate, a dodatnom amortizacijom bit ćete oduševljeni.

SA.SS17.Tech.Posters.LIGHT.TRAIL.SENSE.PRO.MAX.W_

 

Savršena ravnoteža između zaštite i iznimne amortizacije, oduševit će vas na svim terenima i podlogama. Mekani doskoci i lagani prijelazi s petnog na prstni dio, uz SALOMON SENSE PRO MAX pratit će vas bez obzira na vrstu podloge po kojoj ćete trčati.

 

SENSE PRO MAX – amortizacija i svestranost na različitim trkačkim stazama.


Iskusniji trkači iz linije SENSE izabrat će  model SENSE PRO 2

SENSE PRO 2 nudi savršenu ravnotežu između oslonca i prirodnog kretanja stopala. Koncept preuzet iz natjecateljske linije Salomon S-LAB, u potpunosti je prilagođen svakodnevnom trčanju. Idealan je za one koji žele spojiti slobodu prirodnog kretanja i izazove na novim trkačkim stazama.

SENSE PRO 2 – priđite korak bliže prirodi i osjetite slobodu prirodnog kretanja dok trčite!

 

 

SALOMON SENSE – Živite spontano. Vrijeme je za igru! #TIMETOPLAY

Više informacija: salomon.com

 

 

392038_0_M_sense-propulse-2_lime-punch

392504_0_M_sense-pro_2_navy-blazer

392487_0_W_sense-propulse-2_fair-aqua

392506_0_W_sense-pro-2_sangria

394743_0_M_sense-pro-ride-navy-blazer

PR članak

Nema postova za prikaz