SIBENSKIH DESET I DRAŽENOVA ČETVORKA

Trčanjem proslavite Draženov rođendan u njegovom gradu

Photo: 3sporta.com

Kroz ovo ljeto ponovo se vratio interes za hrvatsku košarku. Uspjesi mlađih kategorija bude nadu za svjetliju budućnost, a sredinom rujna očekuje nas nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo s četiri NBA igrača u sastavu.

 

 

Sredinom listopada, točnije u subotu 20. listopada 2018. u Šibeniku treći puta ćemo trčati u čast Dražena Petrovića, jednog od naših najvećih sportaša i čovjeka koji je trasirao put europskim igračima u NBA ligu i svojim trudom, radom i odnosom prema sportu ostao primjer svim sportašima, ne samo u Hrvatskoj nego i puno šire.

Šibenska riva ponovo će biti mjesto okupljanja trkača i sportaša i veliki pozdrav Draženu u vikendu njegova rođendana. Ujutro će trčati najmlađi – vrtićka djeca i školarci zaključno s 4. razredom osnovne škole, a nakon toga na rasporedu je utrka na 10 km – Šibenskih deset. Dva atraktivna kruga koja prolaze samim centrom Šibenika, s ciljem i startom na Šibenskoj rivi u neposrednoj blizini šibenske katedrale Sv. Jakova, jedne od najljepših građevina u Hrvatskoj.

 

Završna utrka je Draženova četvorka – dionica u skladu s Draženovim brojem na dresu Šibenke i reprezentacije. Kao i utrka na 10km, start i cilj je na rivi, a staza naravno prolazi uz legendarni Baldekin i Draženov spomenik.

Utrka od 4 km je prilika da se trčanju priključe gotovo svi i ove godine organizator očekuje rekordan broj natjecatelja svih dobnih kategorija i svih sportskih mogućnosti i „nemogućnosti“ 😊

Svi trkači dobivaju majicu šibenske utrke s Draženovim likom uz besplatan ulaz na Šibenske tvrđave te ostala iznenađenja iz startnog paketa.

Službena stranica utrke je www.sibenik.run , a prijave su otvorene na https://www.utrka.com/utrke/sibenskadesetka/2018/info/.

Grad Šibenik vas očekuje – dođite i uživajte u Draženovoj utrci i uvjerite se zašto je Šibenik zadnjih godina jedan od gradova koji se najviše i najbolje razvijaju.

 

 

 

 

Nema postova za prikaz