SKOPJE IMA MIKROKLIMA

TRČI I LETI – Dođi na Wizz Air Skopje Marathon!

Ako volite putovati, onda već imate planove za sljedeće putovanje. Imamo odličnu ideju za vas – posjetite Makedoniju i budite dio Wizz Air Skopje Maratona!

Trčanje je sport koji vas istinski može odvesti bilo gdje. Trčeći Skopjem, glavnim gradom Makedonije, možete razgledati cijeli grad, mješavinu povijesne i moderne arhitekture o kojem svi pričaju, a The New York Times ga je proglasio gradom koji “morate vidjeti”. Jednom kada dođete u Skopje, uvijek ćete mu se vraćati.

Maratonska staza je brza, ravna, bez prometa i sigurna. Start utrke je ispred zgrade Makedonskog parlamenta, a svakim kilometrom koji pretrčite svjedočit ćete izgradnji i rastu Skopja. A cilj je stvarno nešto posebno – trčite kroz pobjedonosna Vrata Makedonije. Staza polumaratona trči se u jednom, a maratona u dva kruga.

Otvorite kalendar i zaokružite 8. 5. 2016. – dan kada u Skopju možete istrčati maraton, polumaraton ili se dobro zabaviti u trčanju maratonske štafete, utrke na 5 km ili Team Building utrke. Ne propustite novi izazov – Wizz Air Skopje Marathon 2016. koji je 2014. godine promovirao i Wilson Kipsang, najbrži svjetski maratonac.

Svakom uplatom izuzetno povoljne startnine dobivate i WIZZ voucher u vrijednosti 20 Eura za let u Skopje Wizz Airom. Svi natjecatelji imat će svoj osobi video s utrke, poklone i nagrade.

Startnine za maraton i polumaraton:

– do 8. 4. 2016. – 16 EUR
– do 29. 4. 2016. – 19 EUR

Startnine za maratonske štafete:

– do 8. 4. 2016. – 53 EUR
– do 29. 4. 2016. – 60 EUR

Startnina uključuje:

– Dry fit majicu
– startni broj s čipom
– vrećicu
– osobni video
– medalju na cilju
– magazin utrke s uputama
– okrepu na utrci
– on-line diplomu
– 20 EUR WIZZ voucher
– osiguranje za slučaj nezgode
– poklone partnera utrke.

Budite pobjednici – trčite Wizz Air Skopje Marathon!

Registrirajte se sada na: www.skopjemarathon.com

Službena Facebook stranica utrke: https://www.facebook.com/skopskimaraton/

Promo članak

Što misliš o temi?