NAJSIGURNIJA UTRKA U HRVATSKOJ

Trčite s policijom utrku Zajedno smo brži

Ministarstvo unutarnji poslova, povodom obilježavanja „Dana policije“, 30. rujna 2017. godine, na prostoru ŠRC JARUN, uz mnogobrojna druga događanja, organizira i manifestaciju pod nazivom „Zajedno smo brži“ – utrka građana i policije u trčanju. Trasa utrke biti  će ukupne dužine 6,3 km i podrazumijeva dužinu jednog kruga oko ŠRC Jarun.

 

Prijave za utrku su na web stranici: http://www.utrka.com/utrke/mup/2017/info/ do petka, 22. 9. 2017. do 12 sati. Moguće budu prijave i na dan utrke ali u tom slučaju ne možemo garantirati dobivanje startnog broja i majice utrke. Podizanje startnih brojeva za utrku predviđene su na sam dan održavanja utrke, u vremenu od 9:00 do 10:30 sati na prostoru između ulaza Hrvatski sokol i Hrgovići na Jarunu.

Start utrke je predviđen u 11:00 sati. Odvijanje same utrke biti će održano prema kategorijama iz raspisa utrke, gdje će najbolji biti nagrađeni prigodnim nagradama.

logo utrka dan policijeCilj zajedničkih aktivnosti povodom Dana policije je aktivno uključivanje građana u program obilježavanja Dana policije, zbližavanje građana i policije, unaprjeđenje odnosa i poboljšanje međusobne komunikacije koja bi dodatno doprinijela prepoznatljivosti rada policije, kao snage na koju se građani mogu osloniti sukladno samom sloganu „Sigurnost i povjerenje“, koji nastojimo promovirati i tijekom ove manifestacije.

Povodom toga cilja, pozivaju se svi zainteresirani građani i policijski službenici koji se aktivno ili rekreativno bave trčanjem, ali i oni koji nisu nikada nastupali na sličnim utrkama da svojim sudjelovanjem doprinesu odvijanju ove manifestacije.

Raspis_Utrke_Zajedno smo brži-utrka građana i policije_Dan Policije 2017.

Promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz