Treće izdanje najmasovnijega poslovno-sportskog eventa u Hrvatskoj s više od pet tisuća trkača

foto: Davor KIBEL

MAGENTA 1 B2B RUN u poslovnoj zajednici prepoznat je kao idealno događanje za aktivno druženje zaposlenika hrvatskih kompanija, a ovogodišnje izdanje starta 18. svibnja u Splitu

 

MAGENTA 1 B2B RUN, poslovno-sportski event koji se u prva dva izdanja pozicionirao kao najmasovnije okupljanje zaposlenika hrvatskih tvrtki, ove će se godine održati po treći put. Očekuje se da će ovogodišnje izdanje u četiri hrvatska grada okupiti više od pet tisuća trkača. Trkačka karavana kreće iz Splita 18. svibnja, nakon čega slijede utrke u Rijeci i Osijeku (1. i 29. lipnja), dok je završno i najveće okupljanje planirano u Zagrebu 14. rujna.

Poslovna utrka MAGENTA 1 B2B RUN namijenjena je svim zaposlenicima trgovačkih društava prijavljenih na području Hrvatske, a prošle godine u njoj je sudjelovalo više od četiri tisuća trkača iz više od tristo hrvatskih kompanija čime je opravdan status najpopularnijega poslovnog događanja u Hrvatskoj. Spoj trčanja i ugodnog druženja s kolegama pokazao se kao idealna kombinacija koja svake godine okuplja sve veći broj sudionika, bez obzira radi li se o rekreativnim ili ozbiljnijim trkačima.

„Jako nam je drago da je MAGENTA 1 B2B RUN prepoznat kao event kojem je cilj, prije svega, druženje, umrežavanje i bolja suradnja između zaposlenika različitih kompanija. Također, MAGENTA 1 B2B RUN predstavlja odličan alat za poticanje aktivnog način života koji svakako olakšava i nošenje sa svakodnevnim stresom s kojim se velik broj zaposlenika susreće na radnom mjestu,“ izjavila je Dijana Vetturelli inicijator MAGENTA 1 B2B RUN-a.

Partner MAGENTA 1 B2B RUN-a je Hrvatski Telekom, za organizaciju se brine Run&Trek, prva trgovina specijalizirana za trčanje u Hrvatskoj, a kao suorganizator u projekt  se od ove godine uključila i agencija 404.

Glavni cilj ovog popularnog poslovno-sportskog eventa je potaknuti što veći broj ljudi da usvoji zdrave životne navike koje će im pomoći u svladavanju svakodnevnih privatnih i poslovnih izazova, a stalno povećanje broja sudionika potvrda je da je MAGENTA 1 B2B RUN idealna prilika za to.

Na ovogodišnji MAGENTA 1 B2B RUN, prijaviti se možete već danas i to putem službene web stranice: http://www.b2brun.hr/

Više informacija o utrci možete naći i na MAGENTA 1 B2B RUN Croatia Facebook stranici.

 

30.06.2016,Osijek,B2B run utrka, Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
30.06.2016,Osijek,B2B run utrka,
Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

 

19.05.2016.,Split-Utrka B2B RUN Croatia, najveca poslovna utrka u Hrvatskoj Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
19.05.2016.,Split-Utrka B2B RUN Croatia, najveca poslovna utrka u Hrvatskoj
Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
15.09.2016., Zagreb - Na Zagrebackom Velesajmu odrzana B2B RUN utrka duga 5 kilometara. Photo: Petar Glebov/PIXSELL
15.09.2016., Zagreb – Na Zagrebackom Velesajmu odrzana B2B RUN utrka duga 5 kilometara. Photo: Petar Glebov/PIXSELL

PR

- Marketing -

Nema postova za prikaz