I TREĆI PUT TRČIMO

Treće kolo ljetne lige Hrvatska trči – Hoće li zeleni tim ostvariti nedostižnu prednost?

Pred nama je treće kolo ljetne lige Hrvatska trči, koje može biti presudno za nastavak timskog natjecanja između plavog i zelenog tima. Nakon dva kola, zeleni tim vodi s 2:0 i još im jedna pobjeda treba za nedostižnu prednost i ukupnu pobjedu.

 

Dragi “plavci”, još ništa nije izgubljeno, do kraja imamo još tri kola i sve je moguće, ako na ovom kolu budete trčali u velikom broju. 🙂

Više smo puta o tome pisali, ali treba opet ponoviti – kako se ostvaruje pobjeda na kolu za tim? Timovi nemaju jednak broj trkača (zelenih je nešto više) pa ne gledamo ukupne brojeve već postotke i prosjeke. Tako je najvažniji kriterij postotak trkača tima koji su trčali i prijavili rezultat preko sustava utrka.com. Za sad, zelenih je na oba kola trčalo više. Drugi kriterij je prosječni broj kilometara koje su pretrčali članovi tima. I po tom kriteriju na oba kola bolji su bili zeleni. Najmanje važni kriterij, koji gledamo samo ako su timovi po prethodna dva izjednačeni, je prosječni tempo (pace) koji su ostvarili trkači tima.

Dakle, ako ste se prijavili na trkačku ligu – trčite i pomozite svojem timu da ostvari pobjedu ili smanji vodstvo drugog tima.

 

Tehničke informacije

Prijava rezultata: preko istog linka, preko kojeg ste prijavili prvo i drugo kolo, prijavljujete i treće. Link vam je danas ponovno poslan na mail.

I dalje imate opciju prijaviti rezultat u rekreativnu kategoriju, u kojoj možete istrčati bilo koju distancu (dužu od 5 km za odrasle). Za nju vam ne treba link na GPS zapis aktivnosti, već je dovoljno upisati distancu i vrijeme aktivnosti.

U natjecateljskoj kategoriji zadane su distance – 5 km, 10 km, 21.1 km polumaraton i 42.2 km maraton. Za prijavu u natjecateljsku kategoriju morate priložiti link na GPS zapis aktivnosti. Ako vaša standardna aplikacija to ne može, preporučujemo korištenje aplikacije Sports Tracker koja radi precizno i ima jednostavan način dijeljenja linka. Rok za prijavu rezultata je ponedjeljak do podneva! Svi prijavljeni rezultati idu u timski “obračun”.

 

Pošaljite nam fotografije na mail!

Fotografije: objavljujte ih u Facebook grupi TRČIMO! 3sporta.com> https://www.facebook.com/groups/trcimo/?ref=bookmarks i grupi Hrvatska trči, ali pošaljite ih i nama na mail hrvatskatrci@gmail.com da ih objavimo u velikom foto albumu na portalu. Nemojte dugo čekati, pošaljite ih najkasnije u ponedjeljak do podne. 🙂

Problemi: u slučaju problema, mi smo na mailu hrvatskatrci@gmail.com pa se slobodno javite s pitanjem.

 
SPONZORI LIGE:

 

 

 

 

Nema postova za prikaz