IZ ITALIJE S PROSECCOM

Tri žene i Murić među prvih deset na maratonu u Trevisu

U nedjelju je održan maraton u talijanskom Trevisu na kojem su nastupili mnogobrojni trkači i trkačice iz Hrvatske. A doma su se vratili s izvrsnim rezultatima!

Najbolji plasman ostvarila je Marija Vrajić, osvojivši četvrto mjesto, s rezultatom 2:52:24. Odmah do nje, peto mjesto osvojila je Nikolina Šustić (2:53:00), a u klub trkačica s rezultatom ispod tri sata upisala se Jasmina Ilijaš, koja je maraton završila za 2:56:20 te osvojila ukupno osmo mjesto kod žena. Pobjednica maratona bila je Talijanka Laura Giordano (2:39:29). 

Jasmina Ilijaš

Osim poslova vezanih uz vođenje velike grupe trkačica i trkača AK Forca, Goran Murić uspio je popraviti svoj osobni maratonski rekord za čak 2 minute i 15 sekundi i s rezultatom 2:34:44 utrku završiti na izvrsnom devetom mjestu. Osim osobnog rekorda, ovo je i najbrže istrčani maraton nekog hrvatskog trkača od 2007. godine. Pobjednik maratona bio je Talijan Stefano La Rosa (2:12:05).

Zanimljivo je da su se Forcaši s utrke vratili s bačvom prosecca koje im je dodijelio organizator kao najbrojnijem klubu na utrci.


Rezultati

 

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz