ZA FUREŠTE I DOMAĆE

Trkačko ljeto u Sv. Filipu i Jakovu

Kad počnu srpanjske vrućine i svi krenu prema moru, u Sv. Filip Jakovu se grupa entuzijasta iz AŠK Rogovo brine da ne zaboravite na trčanje i odmor učinite aktivnim.

 

Dvije prekrasne utrke u rasponu malo većem od mjesec dana, ponukat će vas na trkačku aktivnost. Prva na rasporedu je utrka na 10 km Cvjetnom obalom sa startom u subotu 8. srpnja u 19.30 h. Start je na rivi u Sv. Filip Jakovu i trči se uz more, „Cvjetnom obalom“, sve do Turnja pa nazad i malo prema Biogradu da bi se opet vratili na cilj u Sv. Filip Jakov. Prije glavne utrke, na programu je i serija dječjih utrka otvorena za sve i koje su postale svojevrsni zaštitni znak kompletnog događaja.

Sredinom kolovoza, točnije u subotu 12. 8. 2017. umjesto obalom, trči se malo u unutrašnjost mjesta, odnosno, trkači se penju prema crkvici svetog Roka. Nešto kraća od 10 km, točnije 9 km, kolovoška utrka Sv. Filip Jakov – Sv. Roko malo je zahtjevnija, ali vrlo atraktivna i zanimljiva. Naravno, i ovdje dječje utrke prethode glavnoj utrci, a poslije utrke je za sve trkače osiguran obrok.

U svakom slučaju, ukoliko ste negdje na odmoru u zadarskom području, obavezno iskoristite priliku i dođite u Sv. Filip i Jakov ili jednostavno se zaputite direktno na odredište par sati prije starta i uživajte u aktivnom jadranskom vikendu! Sve informacije i pred prijave: jakov.baricic1@zd.t-com.hr

Promo

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz