POKRENI UZ GRAWE

Tvoj korak vrijedi dvostruko kada daruješ kilometre!

Znaš li da se godišnje više od milijun djece u svijetu rađa s prirođenom srčanom greškom? Njih čak 100.000 neće doživjeti prvi rođendan, a 1000 će ih umrijeti prije odrasle dobi. Srce je glavni pokretač našeg života, a ti možeš pokrenuti barem jedno srce!

 

 

Kako?

Inicijativa PoKRENI, koju već treću godinu za redom provodi osiguravajuće društvo GRAWE s ciljem motivacije pojedinaca trkača da pokrenu barem još jednu osobu u svojoj okolini, prikuplja kilometre u dobrotvorne svrhe za jednu od udruga koje se bave zdravstvenim problemima djece i mladih. Tako je ove godine inicijativa PoKRENI na Svjetski dan zdravlja 7. travnja putem aplikacije Endomondo otvorila izazov za sve trkače i one koji će to tek postati u sklopu kojeg mogu pokloniti pretrčane kilometre, a ukoliko uspiju zajedno prikupiti 100.000 kilometara GRAWE će u njihovo ime kilometre pretvoriti u donaciju od 50.000 kn za Udrugu Veliko srce malom srcu.

Ovogodišnjim izazovom i donacijom udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim grješkama i drugim srčanim bolestima Veliko srce malom srcu, inicijativa PoKRENI želi skrenuti pažnju na potrebe djece sa srčanim bolestima.

Ideja je da svi koji mogu pokrenu što više ljudi u svojoj okolini  i da zajedničkim snagama dosegnemo cilj. Važno je napomenuti kako cilj nije samo prikupiti kilometre, već cijeli taj put prema njegovom ostvarenju iskoristiti da osvijestimo ljude iz naše okoline koliko je kretanje važno u prevenciji određenih bolesti te da u našoj okolini žive djeca koja se rađaju sa srčanim manama, koja ne mogu trčati i kojima je svaki novi dan još jedan izazov. I zato je na nama da poklonimo ono što mi možemo, a to je veliko srce malom srcu“, rekla je Sanja Gržetić, voditeljica Odjela za korporativne komunikacije i marketing u GRAWE Hrvatska d.d.

 

Želiš pokloniti veliko srce malom srcu?

Potrebno je skinuti aplikaciju Endomondo na svoj pametni telefon i otvoriti korisnički račun. Ako pristupate preko računala/mobitela kliknite na direktan link na izazov. Jednom kada se učlanite u izazov potrebno je samo uključiti aplikaciju prilikom trčanja, a kilometri se automatski zbrajaju u izazov.

Također, svoje kilometre možete prebacivati u aplikaciju iz drugih aplikacija ili sa GPS satova. Više o tome pročitajte ovdje.

slice_infografika_Grawe-07

slice_infografika_Grawe-08

slice_infografika_Grawe-06slice_infografika_Grawe-05slice_infografika_Grawe-04slice_infografika_Grawe-03slice_infografika_Grawe-02

PR

- Marketing -

Nema postova za prikaz