ISKORISTITE POVOLJNU PONUDU

U Dubrovnik trčati i vidjeti!

Prvog svibnja u Dubrovniku se održava drugi Dubrovački polumaraton. Trkačice i trkači iz cijelog svijeta iskoristit će priliku – trčati i vidjeti!

Ljepote Dubrovnika nadaleko su poznate – od luke, plaža pa do Starog grada, zidina i Straduna. Dubrovnik morate vidjeti, a kada ga vidite, zavoljet ćete ga. Idealna prilika za sve koji vole trčati i njihove obitelji pruža se na Međunarodni praznik rada, 1. svibnja 2016.

20150509-11_01_41-DSC_5114Službeni hoteli Dubrovačkog polumaratona 2016. – Valamar hoteli i ljetovališta pobrinuli su se da dan utrke dočekate odmorni! Za vrijeme Dubrovačkog polumaratona uživajte u vrhunskim hotelima po posebnim cijenama na mirnom poluotoku Babin Kuk, samo nekoliko minuta udaljenog od svjetski poznatog dubrovačkog Starog grada.

Nakon utrke opustite se sunčajući se na jednoj od nekoliko plaža u blizini hotela, istražujući povijesni Stari grad ili jednostavno uživajući u iznimnim gastronomskim iskustvima i bogatim hotelskim sadržajima.

Sve to po cijeni od već 58 € dnevno za dvokrevetnu sobu s uključenim doručkom, tj. samo 29 € dnevno po osobi u dvokrevetnoj sobi. Ovo je ponuda kakva se rijetko može dobiti u Dubrovniku.

Više informacija o povoljnom smještaju potražite ovdje.

Službena stranica utrke

Foto galerija od prošle godine

Nema postova za prikaz