560 POSLOVNJAKA IZ 45 KOMPANIJA

U Splitu otvorena četvrta MAGENTA 1 B2B RUN sezona

Utrkom u Splitu jučer je otvorena četvrta sezona najpopularnijeg poslovno-sportskog događanja MAGENTA 1 B2B RUN koje je u gradu pod Marjanom okupilo 560 trkača iz 45 kompanija. Velik odaziv dokaz je da sve više hrvatskih poslodavaca prepoznaje pozitivne učinke koje aktivan život ima na poboljšanje učinkovitosti zaposlenika. Također neformalna poslovna druženja ujedno doprinose i jačanju poslovne kulture te su idealna prilika za povezivanje s kolegama izvan poslovnog okruženja. 

 

 

„Posebno je zadovoljstvo otvoriti četvrtu sezonu s ovako velikim odazivom te moram istaknuti kako nam je zbilja drago da hrvatske kompanije pokazuju ovoliki interes za sudjelovanjem. MAGENTA 1 B2B RUN ide dalje, a jednako dobru atmosferu očekujemo i u preostala tri grada gdje planiramo okupiti šest tisuća poslovnjaka“, izjavio je Jurica Barać, organizator MAGENTA 1 B2B RUN utrke.

Bodreni velikim brojem navijača, prvo mjesto u kategoriji malih poduzeća pripalo je ekipi Pjaca Hosteli d.o.o., u kategoriji srednjih poduzeća ekipi Atos Convergence Creators d.o.o., a u kategoriji velikih poduzeća slavila je ekipa Ericsson Nikola Tesla čiji su djelatnici Nikolina Šustić Stanković i Marin Koceić prvi stigli do cilja u pojedinačnoj konkurenciji ženskih i muških trkača. Uz brojne kompanije koje su sudjelovale, osobit ushit izazvala je ekipa HNK Hajduk.

 „Bilo je lijepo kao i svake godine. Ovo mi je peti put da nastupam na MAGENTA 1 B2B RUN utrci i do sada sam imala sve pobjede tako da sam jako zadovoljna. Iako ovo nije moj najbolji rezultat zbog drugih utrka koje trčim, na kraju je sve dobro završilo“, izjavila je Nikolina Šustić Stanković iz pobjedničkog tima Ericsson Nikola Tesla.

Partner MAGENTA 1 B2B RUN događanja je Hrvatski Telekom, za organizaciju se brine Run&Trek, prva trgovina specijalizirana za trčanje u Hrvatskoj, a suorganizator projekta je agencija 404.

„Izuzetno sam ponosna na kolege koje su nas predstavljale u Splitu. U Hrvatskom Telekomu kontinuirano vodimo brigu o zdravlju naših zaposlenika. Upravo su njihovo zadovoljstvo i dobro radno okruženje temelj uspjeha kompanije. Velik odaziv sudionika kojih je svake godine sve veći potvrđuju da pravilno usmjeravamo naše aktivnosti te s veseljem očekujemo nastavak MAGENTA 1 B2B RUN sezone“, istaknula je Marija Felkel, članica uprave HT-a.

Idući MAGENTA 1 B2B RUN održava se 24. svibnja u Rijeci, zatim u Osijeku 14. lipnja dok će se velika završnica održati u Zagrebu 13. rujna ove godine. Na ovogodišnji MAGENTA 1 B2B RUN prijaviti se možete već danas i to putem službene web stranice: http://www.b2brun.hr/

Više informacija o utrci možete naći i na MAGENTA 1 B2B RUN Croatia Facebook stranici.

 

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz