TRČANJE ISPOD DIZALICE

U subotu se trči utrka riječkim lukobranom – Molo longo trk

24. izdanje Festivala sporta i rekreacije Homo si teć – Rijeka Run nastavlja se ove subote 8. travnja utrkom po riječkom lukobranu “Molo longo trk”.

Popularna šetnica uz more pretvara se tako u 6-kilometarsku stazu koju će prijavljeni nastojati pretrčati u što kraćem roku, a najbolji među njima bit će nagrađeni vrijednim nagradama Sport Visiona i to u kategorijama apsolutnih pobjednika u muškoj i ženskoj kategoriji, te kategorijama M23; M40; M40+; Ž23; Ž40; Ž40+.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti online do petka 7. travnja u 20 sati putem službene stranice www.rijeka.run ili u subotu na licu mjesta do 9 sati. Start utrke je u 10 sati.

Osim što je izvrsna prilika za rekreaciju u samom centru grada uz more, Molo longo trk uvertira je u završni vikend festivala 23. travnja, u kojem nas očekuje čak 7 utrka: 19. Riječki polumaraton, utrka štafeta 3x7km, Desetka powered by Heineken 0.0., Erste Petica, mići trk za vrtićarce i njihove roditelje, Memorijal Milke Milinković za osobe s invaliditetom i slabovidne osobe te velika humanitarna utrka građana.

Podsjećamo da je u tijeku i prodaja festivalskih majica, čijom se prodajom skupljaju donacije za Udrugu osoba s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka. Majice se mogu kupiti na prodajnom štandu na Trgu 128. brigade HV-a i u trgovinama Sport Visiona.

 

Nema postova za prikaz