UŽIVANCIJA U ŠUMI

U subotu trčimo 5. Kalnik trail

Jedna od najposjećenijih utrka jesenske sezone u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Kalnik Trail, nakon četiri uspješne utrke, ove godine slavi jubilarno 5. izdanje, pa vas tako organizatori, Udruga kineziologa grada Križevaca, pozivaju da se svi u subotu 7. 10. 2023. uputite na Kalnik.

Kao i prošle godine, natjecatelji mogu odabrati jednu od četiri ponuđene kategorije: Špica (25,4 km), Greda (14,7 km), Bor (6,3 km) ili Canicross za timove čovjek-pas (6,3 km), a svaka od kategorija jamči mnoštvo zabave i prekrasnu prirodu Kalničkog gorja.

Prijave su moguće još dva dana, zaključno s 6. 10., za osnovni startni paket od 10 eura koji uključuje startni broj, okrepe na stazama, finišersku medalju te obrok i piće nakon utrke.

Da biste osigurali svoje mjesto na utrci, prijavite se na https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2004 te pošaljite potvrdu o uplati na kalnik.trail@gmail.com .

Registracije za utrku u subotu počinju od 8 sati u Domu hrvatskih branitelja u selu Kalnik, a prvi startaju natjecatelji na najdužoj stazi u 10 h.

Na stranici organizatora možete također pronaći svježe i korisne informacije, uz blage pokušaje humora: https://hr-hr.facebook.com/KalnikTrail

Vidimo se na Kalniku!

 

 

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz