IDEMO NA BRDO

U subotu trčimo Lucky Trail Papuk

Nakon velikog uspjeha prošle godine, kada je održano premijerno izdanje utrke Lucky Trail Papuk, u subotu 10. rujna ponovno će trkačice i trkači “zavladati” najvećom slavonskom planinom.

 

Lucky Trail Papuk je rekreativna utrka, koja kreće i završava na popularnom izletištu Jankovac, a po mnogočemu je drugačija od drugih trail utrka.

– Lucky Trail je serijal utrka s jedinstvenim formatom. Ove su godine već održane dvije utrke, ona na Trakošćanu i po prvi put na Petehovcu iznad Delnica. Najveća posebnost našeg formata je timsko trčanje, gdje tročlani timovi trče na tri staze. Dokazali smo ovime da trčanje može biti i ekipni sport, a sama utrka prilika za zbližavanje i odličnu sportsku zabavu. Cijeli program održava se na predivnom izletištu Jankovac, a trčimo okolnim šumskim putevima i stazama. Sa starta će krenuti oko 350 trkača iz cijele Hrvatske pa i najudaljenijih krajeva, što je dokaz koliko rekreativni sport može biti generator turističkog prometa. To je prepoznalo vodstvo Parka prirode Papuk i Općine Čačinci, bez čije pomoći i partnerskog odnosa utrku ne bi bilo moguće organizirati – rekao je Zvonimir Mikašek, direktor Lucky Trail serijala utrka.

Lucky Trail Papuk kreće dakle s jankovačke livade u subotu 10. rujna u 10 sati, a trkačice i trkači trčat će glavnu timsku utrku u kojoj svaki član tima istrči 11.3 km, mini timsku utrku te solo utrke na 11.3 i 5.3 kilometra. Prijave za utrku odavno su zatvorene, s više informacija o njoj možete saznati na web stranici https://luckytrail.run/

Lucky Trail serijal utrka podržavaju glavni sponzori Intersport  i Hidra, sponzori Kala, Rio Mare, Borotalco te partneri utrke Park prirode Papuk i Općina Čačinci.

 

Nema postova za prikaz