ZA ONE KOJI MOGU DUGO

Upoznajte Garmin Enduro, savršeni GPS multisport sat za duge aktivnosti

Garmin predstavlja Enduro, novi GPS sat s ultra performansama, prilagodljivim postavkama baterije i Power Glass zaslonom koji ima mogućnost solarnog punjenja, što produljuje trajanje baterije i do 65 dana1.

Enduro predstavlja nove opcije za trčanje na stazi.  Te su opcije fokusirane za bolje praćenje performansi i veći mir tijekom trčanja nizbrdo. Napredne opcije za trening s ključnim alatima praćenja performansa kreirane su kako bi pomogle sportašima trenirati bolje i kako bi ostvarili najbolji rezultat.

Kreiran za sportaše koji treniraju na duge staze, lagan i izdržljiv dizajn Enduro sata uključuje i novi UltraFit najlonski remen, kao i opcionalni DLC okvir napravljen od titana. Trkači i biciklisti mogu brzo namjestiti postavke i isključiti određene funkcije kako bi produljili trajanje baterije. Napunjena baterija trajat će 70 sati u GPS načinu, što se može povećati i na 80 sati kroz solarno punjenje.

 

Trening na višoj razini

Stvoren za nepopustljive i uporne sportaše, Enduro ima nekoliko novih alata usmjerenih na trening i oporavak. Mnogi sportski pametni satovi prilagodili su svoje značajke prema posebnim zahtjevima i potrebama sportaša na duge staze:

  • VO2 Max: Prati kardiovaskularne promjene kroz novu opciju VO2 max, koja se automatski prilagođava na temelju izvedbe sportaša i uvjeta na stazi, kao i klimatskih čimbenika, poput vrućine i nadmorske visine
  • ClimbPro poboljšanje: Pruža informacije o trenutačnim i nadolazećim usponima te njihovom stupnju, duljini te nadmorskoj visini kroz opciju upravljanja usponima. Za dodatnu sigurnost, ClimbPro pruža informacije o napretku i izvedbi tijekom spuštanja s uspona.
  • Rest Timer: Kroz Ultrarun značajku i mjerač odmora može se pratiti vrijeme provedeno u mirovanju
  • Planinski biciklizam: prati detalje svake vožnje kroz mjerač s posebnim značajkama koji u obzir uzima teren te lakoću izvedbe kako bi odredio težinu staze i vrijeme spuštanja. Nakon svake vožnje, vidljiv je rezultat tog dana kao poticaj za iduću vožnju i ostvarenje još boljeg rezultata.
  • Oporavak: S obzirom da je odmor između dva treninga bitan, opcija savjetnik za oporavak nakon svakog vježbanja preporuča koliko je vremena potrebno za kvalitetan oporavak prije novog napora, uzimajući pritom u obzir podatke o spavanju i odmoru.
  • Preporučeni treninzi: Nude se dnevne preporuke za trčanje i vožnju kroz smjernice za trening temeljene na trenutnoj izvedbi.

Svakodnevno praćenje zdravlja i odmora

Enduro pruža inovativne značajke za zdravlje i odmor koje uključuju praćenje pulsa2 i Pulse Ox3 senzor za prilagodbu na visinu i napredno praćenje sna.

 

Povezanost čak i izvan mreže

Važno je ostati povezan, neovisno o smjeru i lokaciji rute, stoga Enduro pruža funkcije navigacije koje imaju pristup nekoliko globalnih navigacijskih satelitskih sustava kako bi mogao pratiti kretanje čak i na manje dostupnijim lokacijama. Također ima ugrađene ABC senzore za mjerenje visine, tlaka te praćenje vremenskih uvjeta i 3-axis elektronički kompas.

U kompletu s Garmin inReach Mini4 uređajem za satelitsku komunikaciju, korisnici mogu brzo slati i primati poruke te dijeliti svoju lokaciju s prijateljima i obitelji, čak i tijekom dugih i napornih treninga čija lokacija ne garantira uvijek dobru povezanost i pristup internetu. InReach Mini je lagan i kompaktan te se lako može pričvrstiti na prsluk ili ruksak. Osim toga, uključen je i interaktivni SOS sustav, preko kojeg osoba zadužena za praćenje može odrediti lokaciju, kontaktirati hitne službe te ostati u komunikaciji s ozlijeđenim do dolaska pomoći.

Dostupni sada uz preporučenu maloprodajnu cijenu od 6.000,00 kn do 6.800,00 kn.

VIŠE INFORMACIJA

 

1Za svakodnevnu uporabu, tri sata dnevno na otvorenom pri 50 000 luksa

2Praćenje aktivnosti i Fitness Metric Accuracy

3Ovo nije medicinski uređaj i nije namijenjen za postavljanje dijagnoze ili praćenje bilokakvog zdravstvenog stanja. Pogledajte  Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox nije dostupan u svim zemljama.

4Potrebna je pretplata na aktivni satelitski sustav. Neki zakoni reguliraju ili zabranjuju uporabu uređaja satelitske komunikacije. Vaša je odgovornost znati i pratiti zakone u djelokrugu lokacije na kojoj se želi koristiti uređaj satelitske komunikacije.

Nema postova za prikaz