Upoznajte novu SALOMON S-LAB kolekciju

S-LAB kolekcija predstavlja sam vrh inovacija Salomon obuće, jer se radi o specijaliziranim proizvodima, koji su plod uske suradnje razvojnih inžinjera i trkača, kojima je zajednički cilj postizanje potpune uspješnosti na najtežim utkama. Salomon S-LAB trkačka kolekcija razvija se svake godine, ponekad kroz manja postupna poboljšanja, a ponekad kroz potpunu preobrazbu, ali uvijek s ciljem bekompromisne, potpune uspješnosti.

Svake godine Salomonovi stručnjaci uz pomoć najboljih sportaša udružuju svoja znanja i iskustva s ciljem da pomognu najboljim trkačima doći do vrhunskih rezultata. Za ovu jesen predstavili su S-LAB kolekciju s tri potpuno nova natjecateljska modela, koji su zamišljeni i razvijeni uz pomoć međunarodne ekipe sportaša za njihove najzahtjevnije potrebe.  Tako se razvoj najboljih trail natjecateljskih tenisica nastavlja uz tri nova modela: S-LAB WINGS, S-LAB WINGS Softground i osuvremenjene i nagrađivane S-LAB SPEED.

S-LAB WINGS & S-LAB WINGS Softground

Radi se o potpuno novim inačicama legendarnih natjecateljskih tenisica za tehničke, zahtjevne terene. Kombinacija savršenog prianjanja, beskompromisne stabilnosti i zaštite ima samo jedan cilj – pobijediti konkurenciju na najzahtjevnijim utrkama!

Vjera u pouzdanost tenisice na zahtjevnim terenima jedan je od najvažnijih faktora koji vodi do pobjede na najvišoj razini. Zato su Salomonovi razvojni inžinjeri pri razvoju novih WINGS tenisica bili usredotočeni na dinamičnu amortizaciju, optimalno obuhvaćanje stopala i bolje prianjanje uz najnoviji potplat, a sve za najbolji rezultat.

S-LAB WINGS & S-LAB WINGS Softground s potpuno osuvremenjenim donjim dijelom i novom geometrijom potplata omogućavaju precizan obuhvat i optimalno prianjanje na usponima i silascima. Dodan je i Profeel sloj, koji se nalazi na prednjem dijelu tenisice i štiti stopalo od oštrih stijena, a istovremeno je izrazito fleksibilan i lagan.

Ekskluzivna tehnologija ENDOFIT™ brine za odličan nadzor brzine jer posebno oblikovan unutarnji dio tenisice s dodatnom bešavnom i mekanom mrežicom savršeno obuhvaća stopalo i garantira precizno prepoznavanje podloge. Poboljšana amortizacija i tehnologija ljepljenih šavova čuvaju nisku težinu i omogućavaju optimalan obuhvat stopala na dužim treninzima i na najtežim utrkama.

S-LAB Speed

S-LAB Feelcross su konačno dobile svog nasljednika! S-LAB Speed su nove S-LAB natjecateljske tenisice namijenjene najboljim off-road trkačima uz koje ćete poboljšati svoj rezultat. Minimalna težina, nizak profil i osuvremenjen, agresivan potplat za beskompromisno prianjanje, garancija su uspjeha u najzahjevnijim skliskim i blatnim uvjetima.

Za još bolji obuhvat stopala brine posebno oblikovana Endofit™ bešavna mrežica unutar tenisice koja daje precizno prepoznavanje podloge za još bolje rezultate. Gornji dio sad je napravljen od još lakšeg materijala za brzo sušenje, dok tehnologija ljepljenih šavova održava nisku težinu. S-LAB SPEED tenisice omogućavaju vam brzinu pri trčanju uzbrdo i beskompromisno prianjanje za sigurno trčanje nizbrdo, u najtežim uvjetima.

S-LAB kolekcija–namjenjena onima koji žele najbolje od najboljeg – izbor natjecatelja!

Više na www.salomon.com/cr

salomon_100

 

 

Autor: PR

Nema postova za prikaz