VRIJEME JE

Uskoro kraj prijava za Dubrovački polumaraton

Bliži se krajnji rok za prijavu na Dubrovački polumaraton. Otvorene još početkom rujna prošle godine, registracije se zatvaraju istekom zadnjeg dana ožujka. Brojni trkači već su rezervirali svoje mjesto, a za očekivati je da će u idućim danima to napraviti još njih, prije svega trkači iz regije.

 

 

Po iskazanom interesu za utrke – dolaze trkači iz 40-ak zemalja svijeta – ponovo se pokazuje koliko je Dubrovnik kao destinacija za aktivan odmor zanimljiv rekreativcima, čemu svakako doprinosi posvećenost svakog aspekta manifestacije upravo samim trkačima. Prvenstveno su tu bogati trkački paketi, uz koje će svaki trkač naći nešto za sebe i kvalitetno provesti vrijeme u Dubrovniku, ali i povoljnije cijene smještaja, velik broj volontera i dostupnost organizatora za sva moguća pitanja.

“Pred nama je još jedan lijepi trkački vikend tijekom kojeg cijeli grad diše trčanje i rekreaciju. To je ujedno i najbolja moguća pozivnica za pridružiti nam se u Dubrovniku. Kao i svaki put do sada, trkači su kod nas na prvom mjestu i dat ćemo sve od sebe da sa sobom ponesu najljepše uspomene i onda nam se vrate dogodine” kaže direktor Du Motiona Alen Bošković.

 

U subotu 28. travnja na rasporedu su Utrka zidinama i dječja utrka, dok se u nedjelju 29. travnja trče četvrti po redu Dubrovački polumaraton i humanitarna utrka 5K, prihod od koje je ove godine u potpunosti namijenjen Udruzi za sindrom Down Dubrovačko-neretvanske županije.

Dok se prijave za polumaraton zatvaraju u ponoć 31. ožujka, zainteresirani za priključivanje 5K akciji mogu to učiniti sve do 20. travnja.

 

Više o utrkama, prijavama i trkačkim paketima, kao i rezervaciji smještaja i svim ostalim informacijama potražite na službenoj stranici.

Facebook / Twitter / Instagram

 

#ready4more

- Marketing -

Nema postova za prikaz