KAD POSLOVNJACI POTRČE

Uskoro počinje Magenta 1 B2B RUN

Sve je spremno za novi nastavak popularne serije B2B atletskih utrka. Prije nepune dvije godine, prvi B2B Run u Zagrebu privukao je više od 1.000 trkača, dok je prošlogodišnji serijal obuhvatio četiri grada – Split, Rijeku, Osijek i Zagreb s gotovo 5.000 trkača.

 

- Marketing -

Magenta 1 B2B RUN ove godine starta u Splitu, na splitskoj Rivi, 18. svibnja u 18:00 sati (prijave zatvorene). Druga utrka je u Rijeci, četvrtak 1. lipnja i prijave su još otvorene do petka, 5. svibnja pa požurite s prijavama i iskoristite priliku biti dio „poslovne trkačke ekipe“. Proljetno/ljetni dio završava u Osijeku, 29. lipnja, a veliko finale je 14. rujna 2017. u Zagrebu.

B2B utrke zamišljene su kao idealna prilika za druženje svih zaposlenika na jednostavan i neobavezan način. Duljina utrke od 5 km i konfiguracija staza prilagođene su i onima koji dosada nisu imali prilike okušati se u svom trkačkom umijeću.

Organizator se pobrinuo i za dobro zagrijavanje prije same utrke, te za dobru zabavu nakon istrčanih 5 km. Više informacija i prijave možete potražiti na službenoj stranici http://www.b2brun.hr/

4. B2B RIJEKA

PR tekst

Što misliš o temi?