YOU ARE YOUR OWN GENERATOR!

Uspješno održan MET Generator run na Jarunu

Zagrebački Jarun protekle je nedjelje bio domaćin prave trkačke poslastice pod nazivom MET – Generator run. Trčalo se je u tri discipline: polumaraton, cener i timska štafetna utrka za poduzeća u formatu 3×7 km.

Usprkos lošim prognozama, utrka je prošla bez kapi kiše, čak bi se moglo reći u idealnim trkačkim uvjetima. Ekipa Generator racea  je napravila odličnu utrku koja je iznenadila trkače koji su uživali u velikoj expo zoni, gdje je generalni sponzor MET Croatia Energy Trade dijelio navijačke rekvizite te bombone, a ostali sponzori imali su promociju i testove svojih proizvoda.  Tako je  Salomon omogućio test novih trkačkih tenisica Sonic, Giant  testnu vožnu prvoklasnim biciklima, a Rost Šport posjetiteljima dijelio kupone sa popustima, bile su tu i Niveine hostese koje su prolaznicima dijelile šampone i kreme.

Apsolutna pobjednica na 10 kilometara bila je Matea Parlov ispred dvostruke Bosanske Olimpijke Lucie Kimani te triatlonke Željke Šaban Miličić, a u muškoj konkurenciji slavio je Stipe Pijević ispred Domagoja Krište te Brune Škrinjarića.

Na 21 kilometar pobjedu je odnijela Kimberly ReMine ispred Helene Gleđa te Adriane Stubičar, a u muškoj kategoriji slavio je Mirko Baotić ispred Silvia Građana te Gordana Tokića.

Pobjedu u ženskoj štafetnoj utrci odnijele su cure iz firme DPD Croatia u sastavu: Mirela Slavec, Paula Vrdoljak, Jelena Brezak, najbrža muška štafeta kao i apsolutno najbrža  bila je ona iz Zagrebačkog Holdinga u sastavu: Josip Kosec, Branko Razum i Dražen Dinjar, a u mješovitoj štafeti slavila je ekipa odvjetnika iz firme Madirazza& Partneri u sastavu: Martin Makarun, Anella Buković i Lucija Vranković.

Svi navedeni dobitnici su bogatih nagrada organizatora i sponzora, a uz nagrade podijeljene su i bogate tombole, tako je Marko Merić dobitnik sata SUUNTO Ambit 3 Vertical, dok je Aleksandra Galetić  osvojila Salomon Sonic tenisice.

… ne zaboravite…

YOU ARE YOUR OWN GENERATOR!

Rezultati

IMG_1381-watermarked IMG_6147-watermarked IMG_6222-watermarked IMG_6205-watermarked

Autor: Zvjezdana Veljković / MET Generator run

- Marketing -

Nema postova za prikaz