LOVE IS IN THE AIR

Utrka ZagrebLove.Run – Ljubav nema granica

Utrke na 5 km oduvijek su privlačile najrazličitije tipove trkača. Za neke je ona testiranje forme prije početka sezone, drugi ovdje vide priliku za ozbiljnijim početkom aktivnog bavljenja trčanjem, dok, vjerujemo, za većinu ona predstavlja savršenu priliku za druženjem i zabavom.

 

U 2018. godini ova popularna utrka dobiva novi službeni naziv ZagrebLove.Run s ciljem motivacije i ostalih sredina u Hrvatskoj za organizaciju slične utrke. Ovogodišnje, unaprijeđeno izdanje najzaljubljenije utrke u Hrvata donosi i mjerenje vremena čipom, a pod motom “Ljubav nema granica”, kategorije u kojima se može nastupiti jesu: pojedinačno, mješoviti parovi, te istospolni parovi.

 

– Ljubav, osim kod zaljubljenih, može biti roditeljska, bratska, sestrinska, prijateljska itd. Vi birate kako volite ili kako ćete voljeti. A mi smo u suradnji s našim sponzorima (Saucony, Zeropoint i Medvegrad) odabrali i osigurali nagrade za najbolji par u 3 kategorije (Muško i muško, muško i žensko, žensko i žensko), te, naravno, za one najbolje u pojedinačnoj ženskoj i muškoj konkurenciji. Volimo se i vidimo se 10. 2. 2019. na Jarunu! – poručuju iz TK SWIBIR.

 

PR tekst

Nema postova za prikaz